Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi belli oldu

Murathan Özlü 14.06.2022 - 16:55
Resident Evil: Village ile birlikte çıkması planlanan ancak ertelenen Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi 28 Ekim 2022 olarak açıklandı

Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi 28 Ekim 2022 olarak duyuruldu.. Gece saatlerinde gerçekleşen Capcom sunumu sırasında Resident Evil 4 Remake oynanış videosu, Resident Evil Village: Shadows of Rose DLC'si duyurulmuştu. Sunumda ayrıca Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil 7'nin yeni nesil konsol sürümleri ( PlayStation 5 ve Xbox Series X)  için güncellemler duyurulmuştu.

Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi belli oldu, oyun 2022 sonunda çıkacak

Re-Verse, aslen Resident Evil. Village ile birlikte piyasaya çıkacaktı ancak Capcom, birden fazla kez oyunun çıkış tarihini erteledi. "Yapımcı ekibin olabildiğince sorunsuz bir oynanış sunabilmesi için" bu ertelemelerin yapıldığı ifade edilmişti. Resident Evil: Re -Verse, 6 kişilik, deathmatch mantığında bir PVP oyunu olacak.

Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi
Re-Verse'in yapım süreci aslında oldukça sıkıntılıydı denilebilir. Oyunun açık betası Nisan 2021'de yayınlanmış ancak teknik sorunlardan ötürü kısa kesilmesi gerekmişti. Geçtiğimiz ay oyunun Google Stadia sürümünün Avrupa derecelendirme kurulu PEGI tarafından derecelendirilmesi, oyunun çıkış tarihinin yakın olduğuna dair söylentilere yol açmıştı.  Capcom, bu iddiayı doğrulamış oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Re-Verse çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir