Resident Evil Re:Verse çok yakında çıkabilir

Atıf Doğan Özcan 10.05.2022 - 17:05
Capcom bazı gecikmelerden sonra bir süre sessiz kalmayı seçti ama 2022 Resident Evil Re:Verse yılı olabilir.

Gematsu tarafından paylaşılan bir twit bizleri şaşırttı. Residen Evil:Village ile birlikte gelmesi planlanan PvP oyun Resident Evil Re:Verse’in Google Stadia sürümü Avrupa derecelendirme kurulu PEGI tarafından derecelendirdi.

Oyun ilk olarak geçen yıl Ocak ayında duyuruldu ve ondan tam üç ay sonra 2021 yazına ertelendi. Amaçlanan orijinal çıkış tarihinden iki ay sonrasında Capcom, “ekip sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak amacıyla çalışmalara devam edecek” dedi ve oyun 2022’ye kaydırıldı.

Resident Evil Re:Verse yakında karşımıza çıkabilir

Resident Evil Re:Verse çok yakında çıkabilir

Oyunun geliştiricisi Capcom tarafındaysa bu yapım hakkında herhangi bir yayın yılı onaylanmış olmasa da, PEGI’nin bir oyunu derecelendirmesi için nispeten bitmiş bir sürümünün kurula sunulmuş olması gerekiyor. Yani kısacası nihai sürüm olmasa bile büyük bir içeriği tamamlanmış olan oyun testi var ortada o nedenle yapımın çıkmasının çok uzun sürmemesi bekleniyor.

PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümü bundan tam bir yıl önce yani 7 Mayıs tarihinde  derecelendirilmişti zaten. Ama bu tarih Resident Evil: Village’in çıkış tarihiydi. Çünkü Re:Verse ilk etapta RE:Village içinde çok oyunculu bir mod olarak tasarlandı.

Capcom’un yapacağı resmi bir açıklamaya kadar, bu gelişmeler sadece bir söylenti olacak kalacak ama ortada ki derecelendirme işlemi Re:Verse’de en azından biraz ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Geliştirici, güncellemeleri ve gelişmeleri ileri tarihlerde paylaşılacağına dair bir duyuru yapmıştı ama Capcom tarafından bu zamana kadar oyun hakkında hiçbir açıklama gelmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 19:04
Yuh bu hala çıkmadı mı? Resident Evil 3 Remake ile duyurmuşlardı. Ben onun ile beraber çıktı zannediyordum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Re:Verse çok yakında çıkabilir
İlginizi Çekebilir