Resident Evil Village oynanış fragmanı yakında geliyor

Alparslan Gürlek 15.01.2021 - 12:38
Serinin hayranları tarafından heyecanla beklenen yeni nesil Resident Evil Village için Capcom dijital bir etkinlikte daha fazla detay göstermeyi planlıyor.

Capcom, serinin 25. yılını kutlamak için düzenleyeceği bir dijital etkinlikte yeni nesil oyunları Resident Evil Village için de daha fazla detay göstereceğini duyurdu. Resident Evil Showcase ismiyle düzenlenecek bu yeni etkinlikte seriye dair yeni haberler, ayrıca son oyunun da oynanış görüntülerini gösterecekler. Bu yıl 25 yaşına giren seri büyük bir hayran kitlesine hitap ediyor. Capcom'un sevilen serisi için bildiğiniz gibi yeni bir film de yolda.

Resident Evil Village, yeni etkinlikte bir oynanış fragmanıyla karşımızda olacak

Capcom 21 Ocak 2021 tarihinde oynanış videolarının ve yeni haberlerin geleceği etkinliğini gerçekleştirecek. Türkiye saati ile etkinlik 22 Ocak günü saat 01:00'da başlayacak. Ayrıca Resident Evil Village oyununa ek olarak Capcom, birden fazla Netflix projesi yayınlamayı planladığını da duyurdu. Buna, oyun kahramanları Leon Kennedy ve Claire Redfield'ın başrollerini paylaştığı yeni bir CGI filmi ve serinin filmlerinin arkasında yer alan Constantin Film tarafından çekilen yeni bir canlı aksiyon dizisi de dahil.

Paul W. S. Anderson tarafından yazılan ve yönetilen, Milla Jovovich'in oynadığı serinin önceki altı filmi, 2002'de ilk gösterime girdikten sonra küresel gişede 1.2 milyar dolar hasılat yaptı. Ayrıca Capcom, serinin oyunlarının bugüne kadar 103 milyon adet satıldığını duyurdu. Satış rakamlarına bakarak serinin en başarılı oyunu ise karşımızda "Resident Evil 7: Biohazard" olarak çıkıyor. İlk kez 2017'nin başlarında piyasaya sürülen oyun toplamda 7.9 milyon adet satarak ayrıca Capcom'un da en başarılı ikinci oyunu olma ünvanını taşıyor.

Resident Evil Village oynanış fragmanı yakında geliyor

Yeni nesil R.E. oyunu için gelen son haberler oyunun PS5'te 4K dinamik çözünürlükle çalışacağını söylüyor. Işın izleme teknolojisi ile birlikte 4K dinamik çözünürlükte korkunun dozunun hayli artacağını söyleyebiliriz. RE7'nin devamı niteliğinde olan oyunda ana karakter olarak Ethan'ı kontrol edeceğiz. Ayrıca Chris Redfield'da Resident Evil Village oyununda karşımıza çıkacak karakterler arasında yerini alıyor. Bu yıl için çıkması planlanan oyun PlayStation 5, Xbox Series X ve Microsoft Windows (PC) platformlarında yayınlanacak. 

Son olarak ilgili haberlerimizden yeni Resident Evil filminin kadrosunu öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. Peki sizler bu yeni nesil korku oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2021 18:30
Yav arkadaş bu oyunu hem FPS hem tps yapmak bu kadar zor mu ya isteyen fps oynasın isteyen tps oynasın ben bu kadar para veriyorum FPS oynamak zorunda değilim ki ya hayret bişey
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2021 15:30
kesinlikle katılıyorum resident evil serisi Tps olarak sevildi ve tutuldu sonradan fps yapılarak bence büyüsü bozuldu umarım diger serilerde tekrar Tps ye Dönüş yaparlar ben 6 dan sonrasını alıp oynamadım.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2021 13:00
Oynama o zaman..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2021 05:12
Ethan kiz galiba erkek adi da olurdu da bi de chris den baska karakterin olmamasi da soru isareti simdilik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 17:48
Returnal çikiyor cif cifffd silah bide re village cikiyo baba gibi oyun ön siparis re willage alirim. Returnal çöpünü bedava almam walla kuran carpsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2021 12:58
İşte bu , banane lan dyng light 2 returnal farvrcy6 hodward medium çöplüklerinden. Oyun bu işte paraya deger inan 1 kurusuna kadar hak eden yapim böyle oyunlar istiyorum metro gibi oyunlar istiyorum nerde çer çöp var millete sunuyorlar almiyorumki yani plusa bedavada olsa medium farcry6 almam çöp...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village oynanış fragmanı yakında geliyor
İlginizi Çekebilir