Resident Evil Village PS4 Pro'da nasıl gözüküyor?

Burak Bahar 3.04.2021 - 15:00
Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunundan yeni haberler var! Resident Evil Village PS4 için bir oynanış videosu yayınlandı.

Resident Evil Village PS4 için bir oynanış videosu yayınlandı. Resident Evil Village'ın mevcut nesil konsollarda nasıl göründüğünü merak ediyorsanız bu yazıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

Resident Evil Village, RE Motorunu kullanıyor ve hayatta kalma korku deneyimini yeni zirvelere çıkarmayı vaat ediyor. Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7: Biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöküyor.

Resident Evil Village PS4 Pro oynanış videosu ortaya çıktı

IGN yeni Resident Evil Village oyununda beş dakikalık oynanışı gösteren bir video paylaştı. Resident Evil Village PS4 oynanış videosu PS4 Pro'da çekildi; bu da PC sürümünün izlediğiniz/izleyeceğiniz oynanış videosundan daha iyi görüneceği anlamına geliyor. Aynı zamanda AMD'nin geçen ay açıkladığı gibi, Resident Evil Village, PC'de Ray Tracing'i resmen destekleyecek.

"Where Gaming Begins"in üçüncü bölümünde AMD, Resident Evil Village'ın PC'de Ray Tracing ve FidelityFX'e sahip olacağını duyurdu. Ek olarak ondan bazı Ray Tracing sahneleri gösteren ilk PC oyun görüntülerini ortaya çıkardı. AMD herhangi bir ek ayrıntı açıklamasa da CAPCOM'un oyunun yansımalarını ve ışıklandırmasını geliştirmek için Ray Tracing kullanacağını görebiliyoruz. Resident Evil Village AMD destekli bir oyun olacağından DLSS 2.0'ı desteklemeyeceğini düşünüyoruz.

Resident Evil Village (veya Biohazard Village), CAPCOM tarafından geliştirilen ve yayınlanan, Resident Evil oyun serisinin yeni hayatta kalma-korku video oyunu olarak tanımlanabilir. Resident Evil serisinin sekizinci büyük oyunu ve Resident Evil 7: Biohazard'ın devam oyunudur. Resident Evil Village, 7 Mayıs'ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Xbox One, Stadia ve Microsoft Windows için piyasaya sürülecek.

Resident Evil Village PS4

Resident Evil Village satın alan herkes, çok oyunculu çevrimiçi Resident Evil Re: Verse oyununa da erişim kazanacak. Resident Evil'in 25. yıl dönümünün kutlaması dahilindeki bu oyun; en sevilen Resident Evil karakterlerinin, ikonik Resident Evil haritalarında altı oyuncuya kadar desteklenen ölüm maçları oynamasına imkan tanıyacak. Resident Evil Village'a dair en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.

Resident Evil Village 7 Mayıs 2021'de PC için piyasaya çıkıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 17:17
Grafiksel bir sıçrama yaşanmadığı için ps5'e gerek yok ps4 ve ps4 prosu olan sakın ps5 gidip almasın,,, en göze gelen çarpıcı değişim ps2'den ps3'e scarttan hd'ye geçişte yaşamıştık ps3'ten sonra firene bastılar yoksa şimdiye kadar gerçek grafiklerle oynuyoduk bile,,kaıtlı şekilde iyi yapmıyorlar
burak_55
burak_55 5.04.2021 15:00
En büyük sıçrayış ps1'den ps2 ye geçiş dönemiydi
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 22:32
ps1 den ps2 ye geçiş zamanını bilmiyorsun sen vcd den dvd ye geçtiler ordaki sıçrayış en büyüğüydü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 15:41
yansımalar ve çevre detayı sanki RE 7 de daha iyiydi. göze pek hoş gelmeyen şeyler var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Village PS4 Pro'da nasıl gözüküyor?
İlginizi Çekebilir