Returnal için detayları gösteren yeni oynanış fragmanı

Alparslan Gürlek 26.02.2021 - 12:25
Geçtiğimiz gece yapılan State of Play sunumunda gösterilen PS5 oyunları arasında Returnal için de yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Hikayeye dair ipuçları da içeriyor.

Unreal Engine 4 ile Housemarque tarafından geliştirilen Returnal için dün gece yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. PlayStation için gelecek bağımsız oyunların yoğun olarak gösterildiği State of Play etkinliğinde oyun için yayınlanan fragman birçok detayı da bünyesinde barındırıyor. Üçüncü şahıs nişancı türündeki psikolojik korku oyunu, oldukça etkileyici görünüyor ve çıkmasına da çok kalmadı.

Returnal için hikaye ve oynanış detayları içeren yeni fragman oldukça iyi görünüyor

Genel tabloya baktığımızda acımasız yapısıyla ve yeni nesil grafikleriyle öne çıkan Returnal, Housemarque tarafından geliştiriliyor. Unreal Engine 4 oyun motoru teknolojisinin gücünü kullanan yapımın yeni nesil için grafikleri oldukça iyi görünüyor. Karmaşık ve gizemli hikayesiyle öne çıkan oyun için yayınlanan yeni fragmanı hemen bu paragrafın altında bulabilirsiniz.

Returnal'da baş karakterimiz Selene kontrolümüzde olacak. Hikaye karakterimizin "White Shadow" adındaki gizemli sinyalleri aldıktan sonra Atropos gezegenine düşmesiyle başlıyor. Oyuncular önce içine düştükleri bu karanlık gezegenin ücra köşelerini keşfedecek ve burada yanıtlar arayacaklar. Dövüşlerin ve oyun mekaniklerinin çok hızlı olduğunun altını çizelim. Atropos gezegeninde oyuncuları oldukça zorlayıcı bir oyun deneyimi ve gerilim bekliyor. Farklı düşman çeşitleri ve yüksek manevra kabiliyetiniz, kendi oyun tarzınızı yaratmada yardımcı olacak gibi görünüyor. Atmosfer ve düşman tasarımları oldukça sıradışı ve bir o kadar da etkileyici görünüyor.

Ayrıca dövüşler sırasında oyunun bizleri sürekli bir baskı altında tutacağı hissi de oldukça aşikar. Her yerden gelen düşman saldırıları oldukça stresli bir oyun deneyiminin habercisi. Aynı zamanda Returnal oynarken öldüğünüzde, aslında her şey yeniden başlayacak. Ölüm ve yeniden doğma arasında gösterilen sinematiklerin oldukça "Death Stranding" tadı verdiğinin altını çizelim. Her yeniden doğduğunuzda dünya değişiyor ve düşmanlar, daha farklı yerlerde ve daha farklı sayılarda çıkıyor. Bu da öldüğünüz bir bölümde ezbere giderek ikinci kez kolayca geçmenizi önleyecek. Geliştiricinin de tabiriyle "şartlar ne olursa olsun, zorlayıcı bir deneyim" olacak.

Returnal için detayları gösteren yeni oynanış fragmanı

Yine farklı silahların farklı durumlar için kullanıldığını görüyoruz. Yıldırımlar saçan kitle kontrolü silahı, tekil düşmanlar için normal ateşli silahımız ve birçok farklı türde silah da yine oyunda yerini alıyor. PlayStation 5 özel oyunu olarak çıkacak Returnal, 30 Nisan 2021 tarihinde piyasaya sürülecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 02:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2021 11:32
Get buda oyunmu ps5 aldik alali tlous 2 oynuom bitiriyom gene oynuyom oyun yok bu nasil nesil ps4 girisi bundan iyiydi oyun wardi simdi b...ktan oyun hep 619 deil 19 tl alirsam adam değilim
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 14:09
Sen bir konuşmayı öğren önce çalışan/üretene çamur atacağına kuru kuru.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2021 00:33
Bu oyun harika bayıldım martt çıkacaktı ama
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 21:49
Ah ps5 i boşuna aldik sanki walla , ben çikis oyunlari the order 2 , prey 2 dead space 4 silent hill remake dino crisis remake re 4 remake , yeni bir uncharted oyunu ne bileyim bu türleri seviyorum . Çika çika spider man molozu demon soul çöpu , returnal uyuzu , medium mali çikti yaaa nesile bak sen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Returnal için detayları gösteren yeni oynanış fragmanı
İlginizi Çekebilir