Rick And Morty Anime serisi duyuruldu

Ersin Kılıç 19.05.2022 - 01:45
2020 yılında yayınlanan kısa video sonrasında Adult Swim, Rick And Morty Anime serisi için 10 bölümlük sipariş verdi.

Son yılların en sevilen serilerinden biri olan Rick And Morty, yeni bir yan diziye kavuşuyor. Adult Swim, Rick And Morty Anime serisi için çoktan düğmeye basmış durumda. Bu yeni seri için 10 bölümlük bir sipariş verilmiş.

Rick And Morty Anime serisi geliyor

Adult Swim bugün yaptığı açıklama ile Rick and Morty serisi için bir anime yan dizisinin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Bu yeni dizinin yönetmenliğini Takashi Sano (Tower of God) yapacak. 

 2020 yılında Rick and Morty vs. Genocider isimli yaklaşık sekiz dakikalık özel bir bölüm yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yıl ise Summer Meets God isimli özel bir bölümle karşılaşmıştık. İşte anime projesinin arkasında yer alan Takashi Sano, aslında bu yeni projenin ortaya çıkmasına vesile olan bu iki videonun da arkasında yer alıyordu. 

Adult Swim, Rick and Morty: The Anime adlı yeni dizi için 10 bölüm sipariş etmiş. Gelen bilgilere göre hikaye olarak orijinal bir konuya sahip olacak bu serinin, ana seriden de bazı konulara değineceği belirtiliyor. Rick and Morty evreninin ne kadar geniş olduğunu göz önüne alacak olursak muhtemelen alelade bir paralel evrende Rick ve Morty'nin başından geçen bir hikayeye eşlik edeceğiz gibi duruyor.

Rick And Morty Anime serisi duyuruldu

Sano, "Bu harika aile hakkında yeni bir hikaye anlatma fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Umarım onların maceralarını beğenirsiniz!" ifadelerinde bulundu. Rick and Morty: The Anime serisinin ne zaman yayınlanacağı, hikayelerin nasıl oalcağı ya da dizide hangi karakterlerin yer alacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 09:10
Tek kelime ile "çok iğrenç olmuş"
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2022 08:45
İzlediklerimiz anime değilmiydi anlamadım ben
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick And Morty Anime serisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir