Yeni Fortnite karakteri Venom oldu

Murathan Özlü 24.09.2021 - 18:01
Epic Games'in bugün yaptığı duyuruyula yeni Fortnite karakteri Venom oldu ve karakter Fortnite karakter mağazasına eklendi.

Fortnite'ın 2. Bölüm: 8. Sezon   Battle Pass'inde gösterilen Carnage ile birlikte yeni Fortnite karakteri Venom oldu. 15 Ekim tarihinde vizyona girmesi umulan Venom: Let There Be Carnage öncesinde Epic Games, Carnage ile filme özel tasarlanmış Venom'u Fortnite içerisinde de buluşturmak istiyor gibi görünüyor.

Yeni Fortnite karakteri Venomun filme özel versiyonu oldu

Venom'un filmlere özel olarak getirilen versiyonuna ek olarak Eddie Brock'un Venom filmlerindeki Tom Hardy versiyonu da alternatif bir kıyafet seçeneği olarak geliyor. Eddie Brock  kıyafetini almanız durumunda modele özel bir buton ile (Venom Dönüşümü ifadesi) Venom/Eddie Brock arasında geçiş yapabileceksiniz.

Yeni Fortnite karakteri Venom

Eddie Brock kıyafetini alan oyuncular maça başlamadan önce dolaplarından seçim yaparak maçlara Venom olarak da başlayabilirler. Eddie Brock kıyafetine ayrıca Simbiyot Tırpanı kazması da dahil. Ayrıca Eddie Brock tek başına veya Venom Paketi olarak da ayrı satılıyor. Venom Paketini alan kullanıcıların özel karakter sözüne (We are Hungry/Açız!) de sahip olacakları belirtiliyor.  Ayrıca oyuna binek olarak  Simbiyot Kanatlar planörü ekleniyor.

Venom aslında Fortnite'ın dördüncü sezonunda oyuna eklenmişti ancak Spiderman çizgi romanlarından alışık olduğumuz haline daha yakındı. (göğsündeki log.o gibi) Bu paketteki versiyon ise tamamen film heyecanından nemalanmak üzere kurulu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Fortnite karakteri Venom oldu
İlginizi Çekebilir