Riders Republic Betasına göz attık

Murathan Özlü 29.08.2021 - 03:48
Ubisoft'un ekstrem spor odaklı yeni oyunu Riders Republic betasına göz attık. Oyunda Dağ bisikletinden Rocket Wingsuit'e kadar 5 farklı spor mevcut.

Ubisoft'un ekstrem sporlara odaklı MMO'su Riders Republic betasına göz attık. 2017 yılında geliştirilmeye başlanan oyun, 2021'ın ikinci yarısına ertelenmişti.

Riders Republic, son derece büyük bir açık dünya da yapabileceğiniz 5 farklı yarış sporu ile geliyor. Bunlar, Dağ bisikleti, Kayak, Snowboard, Wingsuit ve Rocket Wingsuit.

Riders Republic Betası izlenimleri

Oyunun atmosferi çılgın dersek yanlış olmaz. Ekstrem sporlara dayalı bir MMO olmasından ötürü oyun içerisinde, özellikle yarış alanlarına yakınsanız havada uçan, oraya buraya kayak ile kayan, yere düşen oyuncuları görmeniz mümkün. Yarışlarda amacınız, kazanmak olduğu kadar aslında toplayabildiğiniz kadar puan toplayabilmek olacak.

Riders Republic Beta

Her yarış öncesi zorluk seçimi ve oyunun "Gameplay Asists" (Yardımcı Mekanikler) modunu açık tutma veya kapama şansınız var. Oyun zorluğunu ne kadar yükseltirseniz yarışlardan alabileceğiniz deneyim puanı o kadar artıyor ve tabi ki bu da, karakterinizi daha fazla geliştirebilirsiniz demek. Oyunun yardımcı modunu kaparsanız da ona göre bonuslar alabiliyorsunuz.

Katıldığınız her yarışın, hangi spor türü ile ilgili olduğuna bağlı olarak yapmanızı gerektirdiği kombo hareketleri bulunuyor. Yarış sırasında bunları ne kadar fazla yapabilirseniz, oyun sonunda kazanacağınız deneyimi o kadar arttırıyor.

Her yarışın sonunda, hangi ekstrem spor yarışını bitirdiyseniz ona göre eşyalar alıyorsunuz. Kayak sporu için, yeni kayak seti gibi. Oyun oldukça geniş bir haritaya sahip ve haritanın her köşesi farklı spor türlerine ev sahipliği yaptığı için farklı çevre koşullarına sahip.

Oyun 28 Ekim 2021 tarihinde  PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One ve Xbox Series X ve Google Stadia platformlarında yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riders Republic Betasına göz attık
İlginizi Çekebilir