Riders Republic çıkış tarihi ve yeni oynanış fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 12.06.2021 - 22:44
İlk duyurulduğunda ertelenmesinin ardından yeni Riders Republic çıkış tarihi Ubisoft Forward etkinliğinde duyuruldu. Yeni oynanış videosu da yayınlandı.

Ubisoft'un heyecan verici görünen yeni ekstrem sporlar oyunu Riders Republic çıkış tarihi, E3 2021'in bir parçası olarak yapılan Ubisoft Forward etkinliğinde duyuruldu. Hatırlatalım, oyun için ilk çıkış tarihi 25 Şubat 2021 olarak duyurulmuştu ancak devamında bir erteleme haberi gelmiş ve belirli bir tarih verilmemişti. Bugün yayınlanan oynanış videosu eşliğinde yeni çıkış tarihi duyuruldu ve bu sefer değişecek gibi görünmüyor.

Riders Republic çıkış tarihi belli oldu

Riders Republic yeni çıkış tarihi duyuruldu

Steep ile neler yapabileceğini kanıtlayan Ubisoft'un ekstrem sporlar oyunu Riders Republic için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Oldukça heyecan verici görünen yapım birçok farklı spor dallarına ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte yeni video oyundaki bazı bölümlere dikkat çekerken mekaniklerini de gözler önüne seriyor. Steep oynadıysanız ve hoşunuza gittiyse Riders Republic sizi içine çekebilir.

Riders Republic çıkış tarihi 2 Eylül 2021 olarak güncellendi. Bununla birlikte önümüzdeki dönemlerde yapılacak betalara katılma şansınız olsun istiyorsanız, kayıtların açıldığını da belirtelim. Buraya tıklayarak mevcut platformunuz için beta kaydınızı yapabilirsiniz. Hali hazırda ön sipariş ile satın alabileceğiniz oyunun standart sürümü 269,00 TL fiyatıyla satılırken Gold Edition 449,00 TL ve Deluxe Edition sürümü 495,00 TL fiyatıyla satılmakta. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 10:10
çok güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riders Republic çıkış tarihi ve yeni oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir