Ubisoft'un ekstrem sporlar oyunu Riders Republic ertelendi

Alparslan Gürlek 15.01.2021 - 12:20
Ubisoft tarafından geliştirilen ve Steep oyununun ekibi tarafından hazırlanan Riders Republic, 2021 yılının sonlarına kadar ertelendi.

Ubisoft'un geliştirdiği ve Steep ile aynı ekip tarafından yapılan ekstrem sporlar oyunu Riders Republic ne yazık ki ertelenen oyunlar kervanına katıldı. İlk olarak 25 Şubat tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan oyun geçtiğimiz yılın Eylül ayında oyunculara gösterilmişti. Steep ile benzerlikleriyle ekstrem spor severlerin merakla beklediği yeni nesil oyun şimdi daha sonraki bir tarihe ertelendi. Ubisoft bu sefer net bir tarih vermese de oyun bu yılın sonlarına doğru çıkacak.

Hayranlara üzücü haber, Riders Republic ertelendi

Stüdyo, Perşembe günü "Eylül ayında sizlerle Riders Republic'in devasa oyun alanına ilk bakışı atmıştık" dedi. "Yeni nesil konsollarda 50'den fazla arkadaşın yer aldığı toplu yarışlarla dolu, aksiyon dolu bir açık hava spor parkı, çeşitli aktiviteler ve çılgın akrobasi hareketleri vaat ettik. Canlı dünyamızı dolaşmanızı ve kendi sürücünüzün fantezisini yaşamanızı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Stüdyo açıklamasına devam ederken "Bugün, oyunun çıkış tarihini bu yılın sonlarına alan bir karar verdiğimizi bilmenizi istedik. Bu ek zaman sizler için en eğlenceli oyun deneyimini hazırlamamıza olanak sağlacak" ifadelerini kullandı.

Ubisoft'un ekstrem sporlar oyunu Riders Republic ertelendi

İlk kez geçtiğimiz yıl Eylül ayında Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan ve fragmanı gösterilen oyun yeni nesil konsollar için geliyor. Fragmanların da bulunduğu ilgili yazımıza gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Açık dünyasında oyuncuların birbirleriyle mücadele etmesine, gezip dolaşmasına ve manzaraların tadını çıkarmasına izin verecek olan Riders Republic ilk duyurulduğunda 25 Şubat 2021'de çıkacaktı. Yeni nesil konsollar için duyurulsa da aynı zamanda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için de çıkacak olan oyun bu yılın sonlarında geliyor. An itibariyle PC platformu için Epic Games Store üzerinde ön sipariş ile alınabiliyor. Oyunun standart sürümü 269,00 TL, Gold Sürümü 449,00 TL ve Ultimate Sürümü 495,00 TL gibi dudak uçuklatan fiyatlarla karşımıza çıksa da, ne yazık ki günümüz standartlarında bunlar normal fiyatlar olmaya başladı.

Henüz Riders Republic minimum ya da önerilen sistem gereksinimleri duyurulmadı ancak yeni nesil bir oyun olacağından eski donanımlarda sağlıklı çalışamayacağını söyleyebiliriz. Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un ekstrem sporlar oyunu Riders Republic ertelendi
İlginizi Çekebilir