Riot Forge'un yeni oyunu Ruined King, sürpriz bir şekilde çıktı

Eren Eroğlu 17.11.2021 - 12:22
2021'in başlarında çıkacakken belirsiz bir tarihe ertelenen Ruined King, sürpriz bir şekilde piyasaya sürülmüş bulunuyor.

Dün akşam saatlerinde, Riot'un oyun tarafındaki ortaklarından bir tanesi olan Riot Forge tarafından düzenlenen bir etkinlikte; League of Legends evreninde geçecek olan birkaç yeni oyun duyurusunun yanı sıra, daha önceden duyduğumuz bir isim olan Ruined King: A League of Legends Story'den de bir sürpriz geldi. An itibariyle piyasaya sürülmüş olan yapım, Türkçe seslendirme, altyazı ve arayüz desteğine de sahip.

Riot Forge'un yeni oyunu Ruined King, sürpriz bir şekilde çıktı!

Ruined King: A League of Legends Story, LoL evreninin en popüler mekanlarından bir tanesi olan Bilgewater'da geçiyor. Miss Fortune, Illaoi, Pyke, Ahri, Yasuo ve Braum gibi ünlü LoL şampiyonlarını kontrol ettiğimiz yapım, bir sıra tabanlı rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce; Darksiders Genesis ve Battle Chasers: Nightwar gibi yapımları geliştirmiş olan Airship Syndicate tarafından geliştirilen yapımın, Riot Forge tarafından yayıncılığı yapılıyor.

Riot Forge'un yeni oyunu Ruined King, sürpriz bir şekilde çıktı!

PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows için piyasaya sürülen yapım, 30$'lık bir fiyat etiketine sahip. Türkiye yerel fiyatlandırmasıyla Steam ve Epic Games'te 99 TL'den piyasaya sürülen oyun, konsol tarafında ise 285 TL gibi bir ücret ile karşımıza çıkıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2021 13:11
Bu firmanın önceki oyunu Battle Chasers: Nightwar çok benziyor o yüzden beğendim çok güzel oyundu o da
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2021 19:48
Bu oyunda riotun değil.haberleri veya yorumları nerenizle okuyorsunuz da bu tarz yorumlar yapıyorsunuz, cidden insan paragraf sorularını nasıl yaptığınızı merak ediyor
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2021 15:34
O oyun riot un değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Forge'un yeni oyunu Ruined King, sürpriz bir şekilde çıktı
İlginizi Çekebilir