Riot Games, Teamfight Tactics Rising Legends'ı duyurdu

Ersin Kılıç 26.10.2021 - 12:23
Riot Games, EMEA bölgesi için hazırlanan Teamfight Tactics Rising Legends etkinliğine dair ilk detayları açıkladı.

League of Legends karakterleri ve dinamiklerini faklı bir oyun türü ile birleştiren Teamfight Tactics için yeni bir etkinlik duyurusu yapıldı. Riot Games, EMEA bölgesi için hazırlanan Teamfight Tactics Rising Legends etkinliğini duyuru ve bu etkinlik için ilk detayları oyun severler ile paylaştı. Yapılan açıklama şu şekilde;

Riot Games, Teamfight Tactics Rising Legends'ı duyurdu

2021'in kasım ayından 2022'nin mart ayına kadar sürecek ve GGTech Entertainment tarafından yürütülecek bu turnuvada, EMEA bölgesinden oyuncular 43.000 € değerindeki ödül havuzundan paylarını almak için mücadele edecek. 

Yeni Cihazlar ve Buluşlar seti üstüne kurulu olan bu yarışmada, oyuncular oyun içindeki dereceli karşılaşmalarda ya da Golden Spatula Cup turnuvalarında puan toplayarak EMEA Finalleri'ne kalmaya çalışacak. Ayrıca düzenlenen yerel turnuvaların neticesinde, yerel ve ülke bazlı bir etkinlik olan TFT Rising Legends Superbrawl gerçekleşecek. Tüm etkinlik boyunca 32 oyuncu bölge finallerine yükselecek.

Riot Games, Teamfight Tactics Rising Legends'ı duyurdu

  1. Golden Spatula Cup Turnuvaları: Aralık, ocak ve mart aylarında üç turnuva düzenlenecek. Oyuncular dereceli oyunlar ya da ilgili açık elemelere katılarak turnuvalara katılma şansı elde edecek.
  2. Rising Legends Superbrawl: Bu 8 bölgeden oluşan turnuvada her bir bölge 2 oyuncu tarafından temsil ediliyor ve oyuncular onları EMEA Finalleri'ne götürecek 2 bileti ceplerine koymak için mücadele ediyor.
  3. Rising Legends EMEA Finalleri: Bu etkinlikte EMEA bölgesinin en iyi oyuncuları karşı karşıya gelerek TFT Dünya Şampiyonası'ndaki 4 koltuktan birini kazanmak için yarışacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Riot Games, Teamfight Tactics Rising Legends'ı duyurdu
İlginizi Çekebilir