Robert Rodriguez, Baby Yoda ile olan kamera arkası videosunu paylaştı

Ersin Kılıç 26.12.2020 - 12:49
Ünlü yönetmen Robert Rodriguez, kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile kamera arkasında Baby Yoda ile ne kadar eğlendiklerini göstermiş.

Star Wars markasını sırtlanmayı başaran The Mandalorian için oldukça keyifli bir video daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta mükemmel bir final ile 2.sezonunu geride bıraktığımız dizi için yapım aşamasına dair eğlenceli bir video da paylaşıldı. 2.sezonun 'Trajedi' isimli 6. bölümünü de yöneten ünlü yönetmen Robert Rodriguez, kendi sosyal medya hesaplarından Baby Yoda ile olan bir videosunu yayınladı.

Robert Rodriguez, Baby Yoda için eğlenceli bir video paylaştı

Yayınlanan bu videoda Robert Rodriguez'i gitar çalarken ve Baby Yoda'yı da (Grogu) bu gitara keyifli bir şekilde eşlik ederken görüyoruz. Karakter dizide olduğu gibi adeta yaşıyormuşçasına resmedilmiş. Bildiğiniz gibi karakterin bu kadar seviliyor olmasının bir diğer sebebi de CGI olarak değil, tamamen eski teknikler göz önüne alınarak tasarlanmış olması. Bu videoda da bunda ne kadar başarılı olunduğu gözler önüne serilmiş. Robert Rodriguez bu videoyu "Baby Yoda ile set arkasında takılma fırsatınız oldu mu diyen herkese Noel hediyem olsun" mesajı ile paylaşmış


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2020 04:40
bençe o gerçek cüne bir insan var içinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
Robert Rodriguez, Baby Yoda ile olan kamera arkası videosunu paylaştı
İlginizi Çekebilir