Rocket Arena önümüzdeki ay çıkıyor

Özgür Deveci 22.06.2020 - 12:18
Final Strike Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Rocket Arena önümüzdeki ay çıkıyor.

Final Strike Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak Rocket Arena‘nın lansman tarihi belli oldu. 3'e 3 olarak çevrimiçi olarak oynanacak oyun 14 Temmuz 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacak.

Roketlerin hüküm sürdüğü ve şampiyonların yaratıldığı, ilginç Crater Dünyası'na hoş geldiniz! Eşsiz karakterlerden birini seçin ve bölgenizi çeşitli haritalarda 3'e 3 roket savaşlarında temsil edin. Şiddetli müsabakalarda rakiplerinizi havaya uçurmaya hazır olun!

Rocket Arena önümüzdeki ay çıkıyor

EA tarafından yayınlanacak Rocket Arena önümüzdeki ay çıkıyor

Kuralların roket yakıtıyla yazıldığı bir dünyaya hoş geldiniz. Aksiyonun bir an bile durmadığı, patlayıcı 3’e 3 nişancı oyunu Rocket Arena’da roketler konuşuyor. Arenanın hakimi ve şampiyonu olmak için kahramanınızın özel roketlerine ve yeteneklerine hakim olun! Kendilerine özgü güçlere sahip çeşitli kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroya göre stratejinizi şekillendirin. Takımınıza göre yeni stratejiler ve taktikler geliştirin, çok çeşitli dinamik haritaları keşfedin ve roketle oynamanın gerçek derinliğini görün. Uçup gitmeye hazır mısınız?

Yeni bir oyuncu olarak başlamadan önce dikkat etmeniz gerekenler

• Eşsiz karakterlerden birini seçin ve bölgenizi çeşitli haritalarda 3'e 3 roket savaşlarında temsil edin.

• Eşsiz roketlerle rakiplerinizi arenadan atın.

• Rocketbotlara dikkat edin. Bunlar, co-op moddaki başına buyruk, roket seven robotlardır.

Electronic Arts üçüncü taraf içerik ve geliştirme kıdemli başkan yardımcısı oyunla ilgili "Bu bağımsız stüdyolardan gelen ilham verici vizyonu, yeteneği ve yeniliği ve oynamayı seçtikleri her yerde oyuncularımız için bunun nasıl şaşırtıcı oyun deneyimleri haline geleceğini anladık. EA Originals etiketi, tüm dünyadaki en iyi ve en cesur bağımsız stüdyolardan gelen çarpıcı ve çeşitli oyunlarla tüm oyuncularımızı memnun etmek ve vizyonlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için bu yetenekleri desteklemektedir." ifadelerinde bulundu.

Çapraz platform desteğine sahip Rocket Arena, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Origin platformlarında ön siparişe açıldı. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan oyunculara Epic Roller Derby Rev kostümü verilecek. Son olarak oyunun yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 17:41
Gayet kaliteli gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket Arena önümüzdeki ay çıkıyor
İlginizi Çekebilir