Rocket Arena oyununun haritaları tanıtıldı

Özgür Deveci 14.07.2020 - 15:00
Final Strike Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Rocket Arena'nın haritaları tanıtıldı.

Geliştirici Final Strike Games ve yayıncı Electronic Arts, 3v3 shooter oyunu Rocket Arena'nın haritalarını bir video eşliğinde tanıttı. Yayınlanan videoya baktığımızda oyunun Apogee Acres, Frostwind Grove, The Golden Zephyr, Hypersonic Heights, Icefall Keep, Megadon Junction, Shimmering Depths, Star of Crater, Stompy's Refuge ve Temples of Jaaqua isminde 10 farklı haritaya sahip olduğunu görüyoruz.

Roketlerin hüküm sürdüğü ve şampiyonların yaratıldığı, ilginç Crater Dünyası'na hoş geldiniz! Eşsiz karakterlerden birini seçin ve bölgenizi çeşitli haritalarda 3'e 3 roket savaşlarında temsil edin. Şiddetli müsabakalarda rakiplerinizi havaya uçurmaya hazır olun!

Rocket Arena oyununun haritaları tanıtıldı

Rocket Arena oyununun haritaları tanıtıldı

Aksiyonun bir an bile durmadığı, patlayıcı 3’e 3 nişancı oyunu Rocket Arena’da roketler konuşuyor. Arenanın hakimi ve şampiyonu olmak için kahramanınızın özel roketlerine ve yeteneklerine hakim olun! Kendilerine özgü güçlere sahip çeşitli kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroya göre stratejinizi şekillendirin. Takımınıza göre yeni stratejiler ve taktikler geliştirin, çok çeşitli dinamik haritaları keşfedin ve roketle oynamanın gerçek derinliğini görün. Uçup gitmeye hazır mısınız?

Ana Özellikler

Roket Yakıtlı Kahramanlar - Her biri kendine özgü kişiliklere, hikayelere ve rekabetlere sahip fantastik kahramanlardan oluşan ve sürekli büyüyen kadroyu keşfedin. Kahramanınızın güçlü yeteneklerinde ve özel roketlerinde ustalaşıp takımınızdan en iyi şekilde faydalanın.

Ölüme Meydan Okuyan Aksiyon - Ölümden bahsetmek yok çünkü Rocket Arena’da ölemezsiniz! Çok fazla darbe aldığınızda arenanın dışına gönderilirsiniz ama aksiyonun dışında kalmazsınız. Roketinizle tekrar gelin, etrafı gözlemleyin ve çatışmaya geri dönün.

Yeni Stratejik Derinliklere (ve Tepelere) Ulaşın - Roketlerin kullanımı kolay, ustalığı zordur. Doğru zamanda kaçınmayı, yönlendirmeli hedef almayı, Rocket Magnet, Trip Mine ve Speed Boost gibi ögeleri ve cihazları zamanlamalı kullanmayı öğrenerek savaşın gidişatını değiştirin. Roketinizle tek vücut olup arenada üstünlük sağlayın.

Çapraz platform desteğine sahip Rocket Arena, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Origin platformlarında ön siparişe açıldı. 14 Temmuz 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek oyunun Standart sürümü 219 TL, Mythic sürümü ise 279 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan oyunculara Epic Roller Derby Rev kostümü ücretsiz olarak verilecek. Son olarak oyunun yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket Arena oyununun haritaları tanıtıldı
İlginizi Çekebilir