Rocket League espor takımı NRG'de kadro değişikliği

Alparslan Gürlek 2.03.2021 - 14:41
Rocket League espor arenalarında fırtına estiren NRG takımı, bu hafta sonu kazandıkları zorlu şampiyonluğun ardından kadro değişikliğine gidiyor.

Rocket League hali hazırda espor alanında ülkemizde olmasa da dünyada çok büyük bir yere sahip. Her yıl düzenlenen "Dünya Şampiyonası" yanı sıra sponsorlarla desteklenen her hafta düzenlenen turnuvaları da bulunuyor. Şimdi ise yıllardır favori takımlar arasında bulunan NRG, geçtiğimiz hafta sonu Rogue karşısındaki zorlu galibiyetinin ardından bazı kadro değişikliklerine gidiyor.

Rocket League espor takımı NRG'ye kim veda edecek?

Güncelleme(3.03.2021): NRG takımı bugün kadroda yapılan değişiklik ile ilgili yeni bir gönderi paylaştı. Bahsi geçen köklü değişiklikte hali hazırda takımda içerik editörü olarak çalışan Musty (amustycow), profesyonel Rocket League ligine katılıyor. Takımın yedek oyuncusu olarak bulunacak ve Squisy, Justin ya da GarretG takıma veda etmiyor.

Haberin ilk sürümü
Hali hazırda Squishy, GarretG ve Justin gibi üç yıldız oyuncuya sahip NRG takımı, geçtiğimiz hafta sonu büyük finalde Rogue ile karşılaştı. Ford sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada son zamanlarda ezeli rakibi haline gelen Rogue, NRG'ye gerçekten zorlu dakikalar yaşattı. Özellikle son yıllarda ligde adından çokça söz ettiren NRG'yi bu kadar yıpratan son maç, belki de dünya şampiyonası finallerinde yaşanmıştır. Neticede NRG rakibi Rogue'u büyük finalde de yenerek turnuva şampiyonu oldu. Yapılan yeni duyuru ise takımda köklü kadro değişikliklerine gidileceği yönünde ve tüm gözler belli isimlerin üstüne dönmüş durumda.

Rocket League espor takımı NRG'de kadro değişikliği

Paylaşılan Twitter gönderisine gelen yorumlar oldukça ilginç. Takımdan ayrılacak oyunculardan yana tahminler yürütülürken, diğer espor takımları da bu yıldız oyuncuları kendi bünyesine katmanın derdinde. Squishy'nin eski takımı Cloud9, gönderinin altına "Squishy, eğer konuşacak birilerini arıyorsan özel mesaj bölümümüz daima açık" mesajını bıraktı. Squishy de teşekkür ederek yanıt verdi. Bir ihtimal ise takımda uzun süredir içerik üreticisi olarak çalışan Musty'nin (amustycow) artık profesyonel lige katılma vaktinin geldiğini işaret ediyor. Uzun zamandır profesyonel oyuncularla birlikte oynayan fakat turnuvalara katılmayan oyuncu, takımdan birinin yerine geçebilir.

ENVY takımında oynayan Turbopolsa da NRG kadrosunun yeni oyuncusu olabilir. Bazı oyuncular uzun süredir profesyonel arenada yeteneklerini gösteren ve birden çok kez dünya şampiyonu olmuş GarretG'nin ligden ayrılacağı yönünde iddialara sahip. Bu anlamda NRG'nin yeni oyuncusu kim olacak? Henüz bu konuda resmi bir duyuru yapılmış değil.

Rocket League espor turnuvalarını takip eden biri olarak bu haberi sizlere ulaştırmak istedim. Eğer siz de ilerideki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız yorumlarda belirtmeniz çok önemli. NRG'nin takıma veda eden oyuncusu kim olur? Görüşlerinizi yorumlarda bekliyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 17:11
zarzor olsada şampiyon olmuş takımı niye bozuyorsunuz. Başka bir teori de Faze Clan'ın RL sahnesine adım atması olabilir. Yani ya NRGyi toptan satın aldılar yada Justine falan saçmalık bir teklif yaptılar?
----------------------
Evet bu da oyuncular arasında popüler bir konu. NRG yakında yeni kadrosunu açıklar, övecek miyiz gömecek miyiz anlarız :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League espor takımı NRG'de kadro değişikliği
İlginizi Çekebilir