2010'un en çok satan oyunlarından Red Dead Redemption'da hile büyük sorunlardan.
Oyunun geliştiricisi Rockstar, bu durum için önlem almaya hazırlanıyor. Rockstar'ın resmi blog'unda yapılan açıklamaya göre aktif olarak hileye karşı yeni özellikler geliştirildiği belirtildi.
Önümüzdeki ay çıkarılacak yamayla birlikte hack ve hileye karşı özellikler oyuna eklenecek. Hile yapanlar belirlenerek engellenecek. Yeni yama ayrıca "Free Roam" moduna kaçarken istenilen yere ışınlanma özelliği de eklenmiş olacak. Bu iki özellik, şirekete göre herkesin çoklu oyuncu tecrübesi için adil bir ortam sağlamak.
Red Dead Redemption için önümüzdeki ay, "Legends and Killers" adında bir indirilebilir içerik paketi yayımlanması bekleniyor.
Yorumlar (3)
MK Okuru, 22.07.2010 11:19 (0) İçerik ilen haber başlığı çok saçma bu haberleri sırf millet okusun diye başlığına farklı şeyler yazmayın artık yani demek istediği (tabi sizin gibiler anlamıyo) hila kullananlar engellenecek ya işte onlar için idam edilcek diyo!
Hile var mı ya bu oyunda? Level'lar arasında çok büyük farklar var ya multide ona da bir el atsalar.
İçerik ilen haber başlığı çok saçma bu haberleri sırf millet okusun diye başlığına farklı şeyler yazmayın artık yani