Rocksteady: Arkham City'nin sonu, Arkham Knight'ı şekillendirdi

Emre Günen 1.12.2014 - 09:32
Yapımcılardan oyunun hikayesine dair samimi açıklamalar...
Batman: Arkham Knight'ın senaryo yazarları, Arkham City'nin sonuna uygun olarak hikayeyi şekillendirdiklerini belirttiler.

DİKKAT! Batman: Arkham City'yi oynamadıysanız, haberin kalan kısmı oyunun sonu hakkında spoiler içermektedir.

Batman: Arkham Knight, Arkham City'nin bıraktığı yerden devam edecek. Hatırlarsanız, Arkham City'nin sonunda Joker'in ölümüne şahit olmuştuk. Dolayısıyla, Arkham Knight'ta da Jokersiz bir macera yaşayacağız.

Reddit üzerinden sorulan soruları yanıtlayan Rocksteady çalışanları, Joker'i öldürmenin zor olup olmadığı hakkındaki soruya karşılık, "Tam tersi!" diye yanıt verdiler. Hikayeyi ilk yazdıklarından itibaren oyunun sonunda Jokeri öldüreceklerini bildiklerini, zaten tüm senaryoyu bunun üzerine kurduklarını belirttiler.

Rocksteady: Arkham City'nin sonu, Arkham Knight'ı şekillendirdi
Batman: Arkham Knight'ta hikaye kaldığı yerden devam edeceği için, Gotham'ın Jokersiz nasıl bir hale geleceğinin üzerinde durulduğunu söylediler.

Yenilenen Batsuit hakkında sorulan sorulara karşılık da, Batman ve Batmobile arasında bir uyum yakalamak istediklerini, yeni araç tasarımına uygun bir Batman kıyafetini hayata geçirdiklerini belirttiler. Sadece görünüş olarak değil, Batman'e yeni kabiliyetler kazandırmasıyla da dikkat çeken Batsuit'in, araç ile birlikte uyumlu olduğunu da sözlerine eklediler.

PC, Xbox One ve PlayStation 4 için geliştirilen Batman: Arkham Knight'ın çıkış tarihi Haziran 2015.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocksteady: Arkham City'nin sonu, Arkham Knight'ı şekillendirdi
İlginizi Çekebilir