Rocksteady onayladı "Joker dönüyor!"

Ceyda Doğan 9.06.2014 - 11:30
İşin içerisine Superman ve Justice League de karıştı
Batman Arkham serisinin son oyunu Batman: Arkham Knight, bizleri Batman ile kıyasıya mücadele edecek olan Arkham Knight isimli bir karakterle tanıtacak.

2015 yılında piyasaya çıkacak olan aksiyon ve macera oyunumuz da son dedikodulardan nasibini aldı. Bunlardan ilki Batman: Arkham Knight'ta Superman'in olacağı yönünde. Yayımlanan dedikodulara göre Superman, Gotham'a gelip Batman'den yardım isteyecek. Batman'in yardım çağrısının red edilmesiyle birlikte, Superman bir daha oyunda görülmeyecek. Hatta dedikoduların daha da abartılmış hali, Justice League tarafına kadar çekilmiş durumda ve Arkham Knight'ın kostümünün altındaki ismin Joker olduğu yönünde. Bu konuda Rocksteady henüz bir açıklama yapmasa bile, Batman fanlarının çoğu, bu tarz içeriklerle gün yüzüne çıkmaya başladı bile.

Rocksteady onayladı "Joker dönüyor!"
Batman: Arkham Knight'ın aynı zamanda Joker'i geri getireceği de kesinleşti ancak detaylar tahmin ettiğimizden daha farklı. Joker'in dönüşü kendisiyle değil de, anılarıyla ve tahminlerle kesinleşti. Batman evreninin sevilen kötüsü "eğer Joker Gotham'da olmasaydı, durum nasıl olurdu?" sorusunun cevabını verecek. Bu durum kesinleşse bile, ardından gelen farklı bir söylenti var; Scarecrow'un korku zehiri yüzünden, Joker ile ilgili geçmişteki sahneleri tekrar göreceğiz.

Bakalım bu kadar söylentiden sonra Rocksteady nasıl bir adım atacak? Joker'i tekrar görmenin güzel olacağından eminiz, özellikle onsuz bir Gotham'ın nasıl tasarlanacağı akıllardaki asıl soru.

Rocksteady onayladı "Joker dönüyor!"
Hatırlatma fayda var.  Rocksteady ile yaptığımız bir röportajda, Joker ile ilgili bir sürpriz var mı? şeklinde bir soru sorduğumuzda şu cevabı almıştık: "Joker ölmüştü ve ölüler ölü kalır…"
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2015 13:03
hayır abi Scarecrow Batman'e ne yaptıysa Batman halisünasyon görüyor.Arkham City oyununda Joker ölmüştü zaten Scarecrow'un toxini Batman'i bazen Joker yapıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2015 01:01
Ulan Dost abi'ye mikrofon yedirtçeksiniz Rocksteady
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2015 16:34
Batman olmazsa buralara gelirdi son dönemde ünlü olan bişey bu batman Bir sürü villian var batmande penguin ,riddler, ras'al ghul,deathstroke... Ve yeni oyunda joker falan istemiyoruz sıktı artık gerçekten acayip bir şekilde sıktı öyle böyle değil joker gitmediği sürece hikaye değişmiyor #YeniHikaye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2015 14:48
Wow, Rocksteady. STAHP.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocksteady onayladı "Joker dönüyor!"
İlginizi Çekebilir