Rogue Company'den ilk oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 26.03.2020 - 11:01
Hi-Rez Studios'un farklı karakterleri ile dikkat çeken ve multiplayer shooter türündeki yeni oyunu Rogue Company'den ilk oynanış videosu geldi.

Geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan ve sonrasında hakkında çok az bilgi yayınlanan Rogue Company'nin ilk oynanış videosu yayınlandı. First Watch Games tarafından geliştirilen oyun çoklu oyunculu modlar üzerine odaklanan bir shooter oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Rogue Company'den ilk oynanış videosu yayınlandı

Rogue Company tamamen PVP modlara, yani oyuncular arasındaki mücadeleye odaklanacak. Hem duyuru hem de oynanış videosuna baktığımızda ise zaten karakter özelliklerinin ön plana çıktığı bir oynanışı beninmseyeceğini görüyoruz. Silah kullanımı ile ön plana çıkan karakterlerden, daha çok bombalar konusunda uzmanlaşan karakterlere yer verildiğini görüyoruz. Hatta fırlattığı kılıcı geri çekebilen ya da bıçaklar konusunda uzman olan bazı karakterler de var. Henüz şampiyon sayısı belirtilmese de muhtemelen bu konuda geniş bir yelpaze bizi bekliyor olacak.

Oyun her ne kadar arena gibi haritalarda PVP odaklı olsa da firma bir değişikliğe gitmiş. Tıpkı Battle Royale oyunlarında olduğu gibi olay yerine havadan süzüldüğümüz oyunda 5 vs 5 mücadeleler olacak gibi duruyor. PC, PS4, Xbox One ve Switch platformları için çıkacak Rogue Company'nin aynı zamanda Cross-play özelliğine sahip olacağı da açıklanmıştı. Bu yeni video ile birlikte oyunun Alpha aşaması da duyuruldu. Rogue Company'nin resmi sitesinden oyunun Alpha süreci için kayıt olabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2020 16:30
Amerikalı adam Kurt Russell a benziyor. "Eee napalım yeaniğ?" Demeyin kurt russell iyi bir oyuncu bu oyununda iyi olma ihtimali yüksek. "Yoh yeağ naaaalaka" demeyin 3000 miles to graceland izleyin. Bu oyun tutar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Company'den ilk oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir