Rogue Company'nin Xbox Series çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 6.11.2020 - 14:49
Hi-Rez Studios tarafından yayınlanan çok oyunculu TPS oyunu Rogue Company'nin Xbox Series çıkış tarihi açıklandı.

Hi-Rez Studios tarafından yayınlanan çok oyunculu TPS oyunu Rogue Company'nin Xbox Series çıkış tarihi açıklandı. First Watch Games tarafından geliştirilen oyun 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkacak. Diğer bir deyişle, yeni nesil konsolumuzun çıkış oyunlarından biri olacak. Oyun, Xbox Series X'te 4K çözünürlükte 120 FPS kare hızında, Xbox Series S'te ise 1440p çözünürlükte 120 FPS kare hızında çalışacak. Buna ek olarak Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC platformları ile çapraz kayıt ve oynatma desteği sunacak. Böylece Xbox Series kullanıcıları oyunu diğer tüm platformlardaki oyuncularla birlikte oynayabilecek. Ayrıca kayıt dosyaları ve oyundaki ilerlemeler platformlar arası aktarılabilecek.


Öte yandan, yeni silahlar ve yeteneklere sahip kiralık bir Amerikan keskin nişancısı Fixer, dereceli maçlar ile birlikte bugün yayına alınıyor. Fixer hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Rogue Company, daha önce PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya çıkmıştı.

Rogue Company'nin Xbox Series çıkış tarihi açıklandı

Rogue Company, 10 Kasım'da Xbox Series platformuna geliyor

Aksiyon, taktik ve sert tavırlarla dolu, takım temelli ve çok oyunculu özellikleriyle öne çıkan Rogue Company’de dünyanın kurtarılması gerekiyor ve bunu da sadece en iyiler yapabilir. Rogue Company, dünyanın kaderini senin ellerine bırakan üçüncü şahıs bir taktik aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oynanabilir paralı askerler, silahlar, yetenekler ve daha fazlası yer aldığı oyunda her birinin kendine has yetenekleri olan seçkin ajanlardan biri olarak farklı oyun modlarında savaşa tutuşacaksınız.

Rogue Company, dünyadaki en büyük yanlışlarla mücadele etmek için ücretli sözleşmeler yapan elit paralı askerlerden oluşan ve bozuk bir sisteme yasa dışı bir çözüm getirmeyi amaçlayan çok gizli bir birliktir. Bulunması oldukça zor olan bu örgüt, dünyadaki çoğu kişiye göre en iyi ihtimalle bir söylentiden ibarettir. Ancak bilenler bilir ki, Rogue Company ajanları dünyanın en ölümcül ve en zorlu görevlerini çözme konusunda vazgeçilmezdir.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu Xbox Series için merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Company'nin Xbox Series çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir