Rogue Legacy 2 ertelendi

Özgür Deveci 18.07.2020 - 16:46
Cellar Door Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan roguelite aksiyon platform oyunu Rogue Legacy 2 ertelendi.

Geliştirici ve yayıncı Cellar Door Games, 23 Temmuz'da erken erişime açılması planlanan roguelite aksiyon platform oyunu Rogue Legacy 2'nin çıkış tarihini erteledi. Oyun, 18 Ağustos 2020 tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden PC oyuncuları için erken erişime açılacak.

Rogue Legacy 2 ertelendi

Rogue Legacy 2 ertelendi

Cellar Door Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan roguelite aksiyon platform oyunu Rogue Legacy 2 ertelendi. Geliştirici ekip erteleme kararı ile ilgili "Rogue Legacy 2'nin erken erişim çıkış tarihini 23 Temmuz'dan, 18 Ağustos'a erteliyoruz. Bu kesinlikle kolay bir karar değildi. Oyun geliştirmek aynı futbol oynamak gibidir. Bazen tuhaf ve öngörülemez olabiliyor ve tıpkı futbolda olduğu gibi topu ayağınıza aldığınızda bazen koşmanız gerekir. Oyunu erken erişim için hazırlarken bazı küçük aksaklıklarla karşılaştık. Ancak daha da önemlisi, bazı özellikleri tamamlanmaya o kadar yaklaştı ki onları görmezden gelmek olmazdı. Bu da oyunun çıkışında daha fazla içerik, daha fazla istikrar ve daha fazla heyecan sunulacağı anlamına geliyor. Bize göre oyun zaten iyi bir durumda. Fakat bu ekstra birkaç hafta, oyunu daha iyi bir hale getirmemize yardımcı olacak." ifadelerinde bulundu.

Oyunun erken erişim sürümü tam bir oyun döngüsü, iki biyom, 700'den fazla rastgele oda, dört karakter sınıfı, 35 karakter özelliği, 25 yükseltilebilir beceri, 25 ekipmandan oluşan beş ekipman seti, 10 rün, 12 düşman ve bir boss, yedi benzersiz kalıntı ve yadigâr ve Universal Healthcare gibi ek özelliklerle birlikte daha fazlasını sunacak. Bu arada oyunun en az bir yıl erken erişimde kalması planlanıyor.

Son olarak oyunun erken erişim fragmanına ve sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rogue Legacy Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: 3.0 Ghz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 ya da AMD Radeon R9 280X

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: 3.0 Ghz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 ya da AMD Radeon R9 280X

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Legacy 2 ertelendi
İlginizi Çekebilir