Roller Champions Disko Ateşi içerikleri oyuna eklendi

Ersin Kılıç 22.06.2022 - 11:29
Ubisoft'un ücretsiz bir şekilde oyunculara sunduğu arena bazlı Roller Champions Disko Ateşi içerikleri ile harita, oyun modu ve farklı yenilikler getiriyor.

Şu sıralar yeni Assassin's Creed oyunu için duyuru hazırlığında olan Ubisoft'un ücretsiz olarak çıkardığı Roller Champions Disko Ateşi içerikleri ile geliyor. PC, PS ve Xbox konsolları dışında son olarak Nintendo Switch için çıkan Roller Champions Disko Ateşi içerikleri oyuna yeni bir harita, oyun modu ve yeni eşyalar getiriyor. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Roller Champions Disko Ateşi içerikleri geliyor

21 Haziran'dan itibaren Disko Ateşi; ücretsiz takımlı PvP spor oyununa yeni disko temalı haritalar, oyun modları ve ögeler getiriyor. Yeni başlangıç arenası Brooklyn Court artık erişilebilir ve iki pist daha (Venice Beach Park ve Liberty Arena) 23 Haziran ve 4 Temmuz'da taraftarlar şampiyonları izlemek için toplanırken oyunculara sunulacak.

Yeni haritalara ek olarak başlangıç sezonunun haritaları, herkesin kullanımına açık olmaya devam edecek. Disko Ateşi; hem deneyimli oyunculara hem de yeni gelenlere meydan okuyacak, yenilikçi bir pistte geçen yeni ve heyecan verici bir oyun modu olan Arena 8'i de tanıtıyor. Maçlar arasında eğlenmek ve rahatlamak için, patenci parkında sezon boyunca sınırlı bir süre için tanıtılacak iki mini oyun bulunuyor: Star Dash ve Star Dash Supernova. Bu oyunlarda katılımcıların hayran kazanmak ve ödül açmak için en çok yıldızı yakalaması gerekiyor.

Yeni bir sezonun lansmanı ile Patenci Kartı geri döndü ve hem ücretsiz hem de seçkin yolda Disko temalı ögeler sunuyor. Disko Ateşi, başlangıç sezonundan daha uzun olduğu için, oyuncuların efsanevi sporcularını kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak iki kat daha fazla kademe var! Yeni özelleştirme ögelerinin yanı sıra görsel arayüz iyileştirmeleri, yeni şarkılar ve yaşam kalitesi özellikleri bu güncellemeyle oyuncuları bekliyor.

Disko Ateşi'nin lansmanını kutlamak için, 25 Haziran TSİ 19:00 ile 27 Haziran TSİ 19:00 arasında yani ilk hafta sonu boyunca kazanılan tüm hayranlar her oyuncu için ikiye katlanacak!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Roller Champions Disko Ateşi içerikleri oyuna eklendi
İlginizi Çekebilir