Roller Champions önümüzdeki hafta çıkıyor

Batuhan Bolat 19.05.2022 - 13:22
2019'da duyurulan ve Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Roller Champions önümüzdeki günlerde çıkış yapacağı Ubisoft tarafından açıklandı.

2019'da duyurulan ve ilk olarak bir sonraki yıl piyasaya sürülmesi planlanan Roller Champions, Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz çevrimiçi bir spor oyunu.

Ubisoft Roller Champions çıkış tarihinin 25 Mayıs'ta olacağını onayladı

Önümüzdeki hafta Xbox One, PS4 konsollarına, Xbox Series X/S ve PS5 konsolları için ise geriye dönük uyumluluk ile çıkış yapacak. PC için Ubisoft Store üzerinden çıkış yapacak. Ayrıca, Nintendo Switch, Epic Games Store, Stadia ve Amazon Luna'ya daha sonraki tarihlerde gelecek.

Roller Champions, lansman sırasında çapraz (cross) platform özelliklerine sahip olacak. Bu nedenle hangi platformda oynarsanız oynayın arkadaşlarınızla takım kurabilir ve oyunu oynayabilirsiniz. Her takım üç kişiden oluşmakta ve takım arkadaşlarınızla beraber eliptik bir arenada üç kişilik başka bir takımla karşı karşıya geleceğiniz Ubisoft tarafından açıklanan bilgiler arasında.

Çapraz platform sayesinde oynadığınız platformda ilerlemenize devam edecek ve hayran kazanıp seviye altadıkça bazı özelleştirmelerin kilidini açabileceksiniz. Roller Pass üzerinde ilerledikçe patenciniz için kask, eldiven, kıyafet ve paten gibi eşyalar edinebileceksiniz. Bunların yanında pozlar, gol efektleri, ifadeler ve diğer kozmetik ürünler de kazanabileceğiniz açıklanıyor. Özel teçhizat kazanmak için premium Roller Pass satın alabileceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Roller Champions önümüzdeki hafta çıkıyor
İlginizi Çekebilir