Roller Champions ücretsiz olarak çıktı

Ersin Kılıç 26.05.2022 - 12:52
Ubisoft'un yeni oyunu Roller Champions ücretsiz olarak çıktı. Arena bazlı oyun paten ve rekabet dinamiklerini bir araya getiriyor.

Ubisoft'un bir süredir üzerinde çalıştığı Roller Champions ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Arkadaşlarınız ile birlikte arena bazlı bir mücadeleye gireceğiniz. Ubisoft'un yeni oyunu tamamen Türkçe altyazı ve menü desteğine sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor. Oyun hakkında açıklanan bilgiler şu şekilde;

Ubisoft'un yeni oyunu Roller Champions ücretsiz olarak yayınlandı

Bu oynaması ücretsiz, takımlı PvP spor oyunu; Xbox One, PlayStation® 4, Xbox Series X | S ve PlayStation® 5 (geriye dönük uyumluluk) ile Ubisoft Store aracılığıyla Windows PC’de erişilebilir olacak. Roller Champions ayrıca daha sonraki bir tarihte Nintendo Switch™ sistemi, Stadia ve Amazon Luna'da da oynanabilecek.

Roller Champions'ta oyuncular, topu kaleye atarak beş puana ulaşan ilk takım olmak için üçer kişilik iki takım hâlinde mücadele eder. Dahası da var: Eliptik arenada takımınız topa sahipken ne kadar çok tur atarsanız, gol attığınızda o kadar çok puan alırsınız. Arena duvarlarında hızlanın, çeşitli çalım manevralarını verimli bir şekilde kullanın ve rakipleriniz yenip zafere ulaşmak için takım arkadaşlarınızla birlikte çalışın.

Roller Champions ücretsiz olarak çıktı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Roller Champions ücretsiz olarak çıktı
İlginizi Çekebilir