Ubsoft'un yeni oyunu Roller Champions Türkçe geliyor

Ersin Kılıç 20.05.2022 - 13:46
25 Mayıs'ta çıkacak olan Ubisoft'un yeni oyunu Roller Champions için yeni bilgiler ve oyun severlerin ücretsiz olarak deneyeceği detaylar açıklandı.

Duyurusu üzerinden uzun bir süre Ubsoft'un yeni oyunu Roller Champions oyununun çıkış tarihinin yaklaşması ile birlikte birçok detay detay da gelmeye başladı. Firma yaptığı açıklama ile ücretsiz oynama detaylarını ve Türkçe dil desteği konusunda bilgiler paylaşıtı. Yapılan açıklama şu şekilde;

Ubsoft'un yeni oyunu Roller Champions 25 Mayıs'ta çıkacak

Ubisoft, Roller ChampionsTM'ın 25 Mayıs 2022'de çıkacağını duyurdu. Bu oynaması ücretsiz, takımlı PvP spor oyunu; Xbox One, PlayStation® 4, Xbox Series X | S ve PlayStation® 5 (geriye dönük uyumluluk) ile Ubisoft Store aracılığıyla Windows PC’de erişilebilir olacak. Roller Champions ayrıca daha sonraki bir tarihte Nintendo Switch™ sistemi, Stadia ve Amazon Luna'da da oynanabilecek.

Roller Champions'ta oyuncular, topu kaleye atarak beş puana ulaşan ilk takım olmak için üçer kişilik iki takım hâlinde mücadele eder. Dahası da var: Eliptik arenada takımınız topa sahipken ne kadar çok tur atarsanız, gol attığınızda o kadar çok puan alırsınız. Arena duvarlarında hızlanın, çeşitli çalım manevralarını verimli bir şekilde kullanın ve rakipleriniz yenip zafere ulaşmak için takım arkadaşlarınızla birlikte çalışın.

Ubsoft'un yeni oyunu Roller Champions Türkçe geliyor

Maçları kazanıp skor tablolarında yükseldiğinizde, daha fazla tanınan stadyumların ve liglerin kapıları, Elit Şampiyonlar Ligi’ne kadar açılacak. Oyuncular, yolculukları boyunca hayran kazanma, yeni haritalar keşfetme, sınırlı süreli oyun modlarında rekabet etme ve şampiyonlarını diledikleri şekilde kişiselleştirme fırsatına sahip olacaklar. Açılabilir birçok ögeye ek olarak, her sezon Patenci Kartı ile özel kozmetik ödüller kazanılabilir.

Rollers Champions, benzer beceriye sahip rakiplerle eşleşme sağlayan çapraz platform oyun sistemi aracılığıyla tek başına veya arkadaşlarla oynanabilir. Nerede olursanız olun aynı profille zafer arayışınızı sürdürmek için çapraz ilerleme tüm platformlarda da mevcut olacak. Ayrıca bir sosyalleşme merkezi olan paten parkı sayesinde oyuncular, buluşup antrenman yapabilir veya birlikte birkaç mini oyunun keyfini çıkarabilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 21:09
Assasin's Creed, Division, Far Cry, anno, Watch Dogs gibi başlıca oyun serilerine TR koyma, git saçma sapan oyun çıkartıp TR getir. Kesin mikro ödemeler içindir.

R6 ile başlayıp, Far Cry 6 falan TR gelir dedik hayal kırıklığı oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubsoft'un yeni oyunu Roller Champions Türkçe geliyor
İlginizi Çekebilir