1/2

Rotamız, Online Evrenler 41

Özgür Yıldız 27.10.2010 - 15:09
Halloween geldi de çattı.

Videolar, sinematikler... Sanırız bu ay bitmeden önce bunlara boğulacağa benziyoruz. Cataclysm’in sinematiği yayımlandı, az sonra da Guild Wars 2’nin görüntülerini göreceksiniz. Yarın itibariyle BlizzCon 2010 başlıyor. Bu kadar fazla video ve görüntü arasında kendimizi kaybetmeyi umuyoruz. Bunun üzerine Blizzard’ın BlizzCon’un açılış seremonisi ve bazı turnuvaları canlı ve ücretsiz yayımlayacağı haberi de bizi oldukça memnun etti. Jack Black’in grubu Tenacious D’nin de konser vereceğini duyduktan sonra, ekim ayı biterken yüzümüz gülerek kasım ayına geçeceğiz.

Fazla sözü uzatmadan, bu haftanın ilgi çeken MMO haberlerine geçelim.

Aion iPhone’larda

Yavaş yavaş çoğu popüler MMO oyunu, iPhone ve Android gibi sistemlere uygulamalar üretmeye başladı. Bunu daha önce World of WarCraft ve Fallen Earth gibi oyunlarda görmüştük. Bu sefer Aion, iPhone ortamına taşınıyor.

iPhone, iPod Touch ve iPad’ler için geliştirilen Aion Exchange uygulaması, Aion oyuncularının karakterlerin görmesini, açık arttırmalarını takip etmesini, eşya aramasını ve bir istek listesi yaratabilmesine imkan tanıyor.

Aion Exchange yazılımını iTunes AppStore’dan 1,99 dolar’a indirebilirsiniz.