Ryan Reynolds, Adam Project filminden ilk görselleri paylaştı

Ersin Kılıç 30.11.2020 - 12:42
Ünlü oyuncu Ryan Reynolds'ın baş rolde yer aldığı The Adam Project filminden ilk görüntüler gelmeye başladı.

Deadpool filminden sonra kariyerinin en parlak dönemlerini yaşayan ünlü oyuncu Ryan Reynolds şu sıralar The Adam Project filminin çekimlerinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta çekim aşamasına geçen film ile ilgili ilk görüntüler de aktörün sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanmaya başladı.

The Adam Project filmi Netflix üzerinden yayınlanacak

Bilim kurgu ve aksiyon öğelerini bir araya getiren The Adam Project filminde Ryan Reynolds geçmişe giden ve 13 yaşındaki hali ile babasını arayan bir karakter portresi çizecek. Filme ait iki görsel paylaşan Reynolds ayrıca Shawn Levy ile tekrar bir araya gelmenin sevincini yaşadığını da dile getirmiş. Ünlü oyuncu resim açıklamasında "The Adam project fiminde ilk haftamızı geride bıraktık. Bu birkaç fotoğrafı çekmenin yanı sıra Netflix filmin bir kısmını çektiğimize de sevinecek. Arkadaşım, yaşam koçum ve yönetmenim Shawn levy'nin sağlam kollarına geri döndüğüm için çok mutluyum" ifadelerine yer vermiş.

The Adam Project filminde Ryan Reynolds dışında ünlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Mark Ruffalo, Catherine Keener, Zoe Saldana ve Jennifer Garner gibi oyuncuları da bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda ise Shawn Levy yer alıyor. Daha önce farklı projelerde de yönetmenlik ve yapımcılık görevi üstlenen Levy aynı zamanda Ryan Reynolds'un henüz vizyona girmeyen filmlerinden biri olan Free Guy filminin yönetmenlik koltuğuna da oturmuştu. Netflix'te yayınlanacak The Adam Project filminin yayın tarihi henüz belli değil. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds, Adam Project filminden ilk görselleri paylaştı
İlginizi Çekebilir