Ryan Reynolds FIFA 23 yorumlarında ortaya çıktı

Murat Oktay 6.01.2023 - 16:04
Oyuncular, Deadpool'un eğlenceli aktörü Ryan Reynolds FIFA 23 oyununda yorum yaptığını ortaya çıkardı. Yine dalga geçiyor...

Ryan Reynolds'ın eğlenceli kişiliğinden midir bilinmez firmalar onu ürünlerinde kullanabilmek için yarışıyorlar. Ortaya çıkan bir videoda Ryan Reynolds FIFA 23 oyununda takımı hakkında yorum yaparken duyuluyor. Yine eğlenceli bir şekilde tabii ki.

Ryan Reynolds FIFA 23 için yorumları oldukça eğlenceli

Deadpool filmleri ile popülerliğinin zirvesine oturunan oyuncu, Wrexham isimli bir İngiliz futbol takımını satın almıştı. Oldukça küçük bir kulüp olan Wrexham, Ryan Reynolds'ın Disney+ için hazırladığı bir belgesel ile tanınmaya başladı. FIFA serisinde bir önceki oyuna kadar yer almayan kulüp, FIFA 2022 ile oyuna girdi.

FIFA 23'de Ryan Reynold'ın takımı Wrexham ile maç yapmak isteyen bir oyuncu da maç başlamadan önce yapılan yorumlarda aktörün sesini tanıyarak bir video hazırlamış. Videoda takımın Liverpool ile yapacağı maç öncesi anlatıcılar Derek Rae ve Stewart Robson,  Wrexham'ın sahipleri Ryan Reynolds ve Rob McElhenney'den maçı hakkında mesajlarını iletmesini istiyorlar. Olay da burada kopuyor.

Reynolds rakip takımı yorumlarken kendine özgü kelimelerle oynama stili ile karşı kulübü yüceltirken, kendi takım ve taraftarları için de "minicik" yorumu yapıyor.

50. saniyeden itibaren başlayan yorumları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Görsel Ryan Reynolds'ın Youtube kanalındaki Wrexham dizisi tanıtım frgamnından alınmıştır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds FIFA 23 yorumlarında ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir