Ryan Reynolds, Detective Pikachu filminde Pikachu'yu canlandıracak!

Ersin Kılıç 7.12.2017 - 11:28
Yeni Pokemon filmi nasıl olacak?

Pokemon için bugünlerde oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. Anime serisi, oyunları ve tabi ki sinema filmleri ile devamlılığını sürdüren Pokemon, son olarak Pikachu'nun konuştuğu sahneler ile konuşulmuştu. tabi serinin bu tarz filmleri dışında oldukça farklı bir filminin geleceğini de öğrenmiştik. Oyunu da bulunan Detective Pikachu'nun filmi için yavaş yavaş prodüksiyon aşamasına yaklaşılıyor. Bugün ise filmde yer alacak oyunlardan bazıları ortaya çıktı.

Deadpool, Pikachu oluyor!

Hollydoow Reporter'ın haberine göre Deadpool ile kariyerinin zirvesini yaşayan ünlü oyuncu Ryan Reynolds, Detective Pikachu filminde yer alacak. Üstelik Rynolds'un Pikachu karakterine hayat vereceği de belirtilmiş. Açıkçası ben seslendirme olarak nasıl bir performans sergileyeceğini merak etmeye başladım. Reynolds dışında kadroda The Get Down, Paper Towns gibi projelerde yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi yapımlarda da yer alan Kathryn Newton bulunuyor.

henüz gösterim tarihi gibi detayların belli olmadığı Detective Pikachu filminde Pikachu'yu kaçırılan bir karakteri bulmaya çalışırken göreceğiz. Tabi filmin oyuna benzer bir havada mi ilerleyip ilerlemeyeceğini bize zaman gösterecek. Siz ne düşünüyorsunuz Space Jam tarzı bir film mi olacak, yoksa tamamen animasyon bir filmle mi karşılaşacağız?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 11:57
hayırlı olsun rıyan abi seni sefiyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds, yeni filminde Pikachu oluyor!
İlginizi Çekebilir