S4 League

Mahmut Saral 8.07.2010 - 17:17
Yavaşlarsan, kaybedersin
ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

S4 League, aksiyon ve sporun bir arada harmanlandığı, heyecanlı bir online aksiyon oyunu. Oyunumuz ilk etapta sıra dışı tasarımları ve renk yelpazesindeki çeşitlilikle dikkat çekiyor. Uzatmadan kayıt oluyoruz ve aksiyona dalmak için ilk işlemleri gerçekleştiriyoruz. Mücadeleye başlayabilmek için en azından bir silah ve yeteneğe sahip olmalıyız. Ardından yaptığımız başarılı görevlerle daha fazla silah çeşidine ve yeteneğe sahip olabiliriz.

Oyunumuzda 4 farklı mod bulunuyor. Bunlar: Team Deathmatch, Touchdown, Chaser ve Arcade. Hepsinden kısaca söz etmemiz gerekirse Team Deathmathch, önceki çoğu oyundan da hatırlayacağınız üzere iki farklı takımın birbirine üstünlük kurmak için verdiği savaşlara odaklanıyor. S4 League'de 6 kişiden oluşan iki takım var. Kim daha çok adam eksiltirse, puanları da doğal olarak o topluyor.

S4 League
Bitmeyen heyecan duygusu

Touchdown modunu, bir futbol maçı olarak düşünebiliriz, ama normal değil, tamamıyla değiştirilmiş bir maç. Aynı şekilde, oynanış mekâniğini de Capture The Flag ile aynı görebiliriz. Bu modda yine iki takım ve bir Fumbi (top diyebiliriz) var. Takımlar, Fumbi'yi ele geçirip, ölmeden karşı tarafın kalesine götürüp bırakmalı. Böylece bir nevi gol atmış oluyor ve karşılaşmada öne geçiyoruz. Söylendiği kadar kolay değil tabii ki. Zira bir kişi kaçarken, karşı takımdan herkes, bu oyuncuyu öldürmek için saldırıyor. Bu esnada takım arkadaşları da Fumbi'yi taşıyan oyuncuya yardım etmek zorunda.

Chaser ise, av ve avcının buluştuğu nokta. Oyunculardan biri rastgele olarak yapılan seçimde Chaser oluyor. Chaser'ın özellikleri, bu modda diğer oyunculara nazaran daha iyi, çünkü tek başına mücadele etmek zorunda. Diğer kullanıcılar ise, Chaser'ı öldürmenin peşinde. Doğal olarak Chaser da en uzun süre ölmeden hayatta kalmaya çalışıyor.
Son olarak Arcade modu da oyunun senaryosunu oluşturuyor. Network üzerinden 1-4 kişi, var olan 8 görev boyunca 3 farklı zorluk seviyesinde mücadele ediyor. 19 silahın bulunduğu S4 League'de, 9 da yetenek bulunuyor. Silah sınıflandırmasına baktığımızda; hafif silahlar, keskin nişancı tüfekleri ve pompalı tüfekler gibi seçenekler var. Bu silah ve özelliklerin haricinde, ödeyeceğiniz paralar neticesinde yeni itemlere de sahip olabiliyorsunuz. Haydi savaş başlasın.

ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
S4 League
İlginizi Çekebilir