S4 League: Sezon 4 başlıyor

Ceyda Doğan 20.09.2012 - 11:16
Alice geliyor
Avrupa’nın sevilen ücretsiz aksiyon oyunlarından S4 League’in dördüncü sezonu, bugün Alice başlığı adı altında piyasaya sürüldü. S4 League: Sezon 4 – Alice, yeni içeriğe ek olarak oyun severlere yeni özellikler ve gelişmeler de sunuyor.

S4 League: Sezon 4 başlıyor
Oyunu tek veya grup halinde oynayanlar, S4 League: Sezon 4 – Alice’ teki yeni cezbedici özellikleri keşfedecekler. Kullanıcıların her zamanki gibi birbirlerine karşı savaştıkları (PvP) maç odalarının yanında, artık bir de oyun odası bulunuyor. Burada kullanıcılar önceden de bildikleri hikaye modunun yanı sıra (senaryo modu) yeni görev modunu bulacaklar. Bu oyun tipi, kullanıcıların en yüksek skoru elde etmek için savaşacağı çeşitli zorluklar içerdiği ve bilgisayar kontrolündeki bu kadar çok düşmanı, verilen sürede alt etmek hem hız hem de dayanıklılık gerektirdiği için bir de eğitim modu sunuyor. S4 League: Sezon 4 – Alice’teki klan sistemi gerçek atletlerle veya onlara karşı oynamak isteyen kullanıcılar için yeniden düzenlendi. Artık çok daha basit bir klan sistemi var.

S4 League: Sezon 4 başlıyor
Karakterlerin, Alice’in fütüristik görsel tasarımına ayak uyduracak siber kostümleri bir kez daha görülmeye değer. Buna ek olarak, kullanıcıların klan çarpışmalarını kazanarak en yüksek skoru elde etmeye çalışacakları özel bir savaş dördüncü sezonla birlikte geliyor. Her oyun taktiği için akrobat, şifacı, tetikçi ve tanktan oluşan dört farklı eşya paketi bulunuyor. Her pakette kadın ve erkek karakterler için farklı birincil ve ikincil silahlar, bir hayvan veya özel yetenek de mevcut.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 19:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
S4 League: Sezon 4 başlıyor
İlginizi Çekebilir