Sackboy: A Big Adventure hikaye fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 10.10.2020 - 12:48
Sumo Digital tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak platform oyunu Sackboy: A Big Adventure'ın hikaye fragmanı yayınlandı.

Geliştirici Sumo Digital ve yayıncı Sony Interactive Entertainment, platform oyunu Sackboy: A Big Adventure'ın hikaye fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragmana baktığımızda oyunun destansı 3D dünyasını daha yakından görüyoruz. Oyun, PlayStation 5'in ultra hızlı SSD’siyle bölüm aralarında, girişlerinde ve çok oyunculu modda hızlı yükleme süreleri vaat ediyor. Ayrıca yeni nesil konsolumuzun dokunsal geri bildirim özelliği sayesinde yün benzeri yüzeyler veya platformlarda koşmak oldukça eğlenceli olacak gibi görünüyor.


Bu arada PlayStation 4 platformunda çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için PlayStation Plus aboneliği gerekiyor. Bilmeyenler için PlayStation Plus, mevcut ücretsiz PlayStation Network hesabınızı geliştiren ve PS4'ünüzden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir ve PlayStation Store'a erişimi olan tüm ülkelerde satın alınabilir.

Sackboy: A Big Adventure hikaye fragmanı yayınlandı

Sackboy: A Big Adventure hikaye fragmanı yayınlandı

İkonik PlayStation kahramanımız Sackboy devasa, eğlenceli ve çılgınca bir 3D çok oyunculu platform macerasıyla ve yepyeni tarzıyla nefes kesen aksiyona geri dönüyor. Kötülük ustası Vex (aşağı yukarı kaos ve korkudan doğan, efsaneviye yakın bir varlık), Sackboy’un arkadaşlarını kaçırarak onları Altüst Eder’ini inşa etmeye zorluyor. En ölümcül ve şeytani şey olan bu cihaz, Sanatdünya’yı saf hayalgücü ve masum rüyalardan oluşan fantastik bir diyar olmaktan çıkarıp çorak ve kavruk bir kâbus diyarına çevirme peşinde. Sackboy: A Big Adventure, 12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya çıkacak.

PlayStation Store üzerinde ön siparişe açılan oyunun Standard sürümünü 539,00 TL fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz. Ancak oyunun Deluxe sürümünü satın almak istiyorsanız 699,00 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara tam sürüm oyuna ek olarak dijital çizgi roman kitabı ücretsiz olarak verilecek. Buna ek olarak oyunu PlayStation 4 platformunda satın alırsanız PlayStation 5'e geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz.

Son olarak oyunun yayınlanan hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2020 12:29
PS5'in çıkış oyunu güzelmiş(!)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2020 15:19
Yeni nesil konsollara Rayman'da gelmeli artık ,,,kaç sene geçti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy: A Big Adventure hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir