Sackboy: A Big Adventure PS5 için duyuruldu

Özgür Deveci 13.06.2020 - 15:14
Sumo Digital tarafından geliştirilen ve LittleBigPlanet serisinin bir parçası olan platform oyunu Sackboy: A Big Adventure PlayStation 5 için duyuruldu.

LittleBigPlanet hayranları bu habere sevinecektir. Sackboy geri döndü! Bu beklenmedik bir şeydi. LittleBigPlanet 3'ten neredeyse altı yıl sonra Sackboy kendi macerasına çıkıyor. Sony’nin PlayStation 5 "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan Sackboy: A Big Adventure PlayStation 5'e özel olarak çıkacak. Oyunun tanıtım fragmanında Sackboy bizi kaplan kostümüyle karşılıyor. Ayrıca karakterimizin yanında iki özel Sackboy ve bir de Sackgirl yer alıyor.

Sackboy: A Big Adventure'ın tanıtım fragmanı, tropikal ormanlardan yüksek teknoloji ürünü zindanlara ve parlak metropollere kadar zengin bir ortam sunduğunu gösteriyor. Videonun açıklamasında "İkonik PlayStation kahramanımız Sackboy, tamamen sürükleyici ve etkileyici bir kontrol şemasına sahip yepyeni bir 3D macerayla geri dönüyor. Oyuncular bu epik platform oyununu kendi başlarına oynayabilirler ya da çok oyunculu eğlence için arkadaşlarıyla takım kurabilirler." ifadesi yer alıyor. Oyunun 3 boyutlu dünyaya sahip olması önceki LittleBigPlanet oyunlarına nazaran Sackboy: A Big Adventure'ı daha zor bir oyun haline getirmiş. En azından bana öyle geldi.

Sackboy: A Big Adventure PS5 için duyuruldu

Sackboy geri döndü!

Sackboy: A Big Adventure, Super Mario 3D World'ün izometrik perspektifine benzer bir 3D platform oyunu olacak gibi görünüyor. Oyuncular, parlak renkli ortamlarda atlarken, yuvarlanırken ve kendilerini fırlatırken mor renkli kar canavarlarından öfkeli robotlara kadar çeşitli düşmanlarla savaşmak zorundalar. Bu oyun LittleBigPlanet serisindeki gibi dört oyunculu co-op oynanışa sahip olacak. Tabii isterseniz tek başınıza da oynayabilirsiniz. Bu arada yayınlanan videoda hiçbir seviye oluşturma aracı gösterilmedi. Bu nedenle oyunun odak noktası LittleBigPlanet'ten daha farklı bir deneyim içerebilir. Yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Sackboy: A Big Adventure dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Oyunun çıkış tarihi ise açıklanmadı. Son olarak Sackboy: A Big Adventure için kimler heyecanlandı? Ayrıca en çok hangi PlayStation 5 oyununu merakla bekliyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy: A Big Adventure PS5 için duyuruldu
İlginizi Çekebilir