Sackboy: A Big Adventure oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 30.09.2020 - 11:11
Sumo Digital tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak platform oyunu Sackboy: A Big Adventure oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici Sumo Digital ve yayıncı Sony Interactive Entertainment, platform oyunu Sackboy: A Big Adventure için oynanış videosu yayınladı ve oyunun PlayStation 4 sürümünü PlayStation Store'da ön siparişe açtı. PS4 kullanıcıları için ön siparişe açılan oyunun Standard sürümünü 539,00 TL fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz. Ancak oyunun Deluxe sürümünü satın almak istiyorsanız 699,00 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara tam sürüm oyuna ek olarak dijital çizgi roman kitabı ücretsiz olarak verilecek. Buna ek olarak oyunu PlayStation 4 platformunda satın alırsanız PlayStation 5'e geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz.

Sackboy: A Big Adventure Dijital Deluxe Sürüm'de tam oyunla birlikte bulunanlar:

• Dijital tasarım kitabı

• Dijital oyun müzikleri

• Dört Sackboy kostümü

• Dört Sackboy ifadesi

• 20 Avatar

Sackboy: A Big Adventure oynanış videosu yayınlandı

Sackboy: A Big Adventure ön siparişe açıldı

Elle üretilmiş özgün diyarları etkileyici ve sürükleyici kontrollerle keşfederken, heyecan dolu ve şaşırtıcı mücadelelerle yüzleş. Riskli ve tehlikeli bu zamana karşı destansı yarışta tek başına ilerle veya eğlence dolu parti oyununda iki ila dört kişilik bir maceracı takımı kurarak sinsice görevlerin üstesinden gelin. Sanatdünya'yı kötü niyetli Vex ve onun kâbustan fırlayan Altüst Eder makinesine karşı kurtarabilecek ve efsanede adı geçen Örgü Şövalye olabilecek misin?

Oyunun ana özellikleri

• Tehlikeli bir platform tecrübesi - Sackboy'un havalı ve çok çeşitli hareketlerini kullanarak köşe bucağı keşfederek devasa çeşitliliğe sahip heyecan dolu mücadelelerle, vahşi düşmanlarla ve ürküten sürprizlerle yüzleş.

• Takım odaklı, kaos dolu ve eğlenceli çok oyunculu mod - Yerel ve çevrimiçi parti oyununda eğlenceli mücadelelere katılın. Parti grupları, kaçırılmayacak ve eşli oyuna özel bölümler dahil tüm oyunu oynayabilirler.

• Bol dolgulu, bol dikişli, bol fermuarlı - Sackboy, büyüleyici ve eğlenceli bir 3D macerayla bu yeni ve bir o kadar tanıdık dünyaya farklı hareketler ve yenilikçi cihazlar eşliğinde dönüş yapıyor.

Sackboy: A Big Adventure, 12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2020 12:21
Hey gidi Sack Boy. Az koşturmadık seninle PS Vita'da, RUN SACK BOY RUN!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy: A Big Adventure oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir