Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modu güncellemeyle eklenecek

Özgür Deveci 7.11.2020 - 23:10
Sumo Digital tarafından geliştirilen platform oyunu Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modu güncellemeyle eklenecek.

Geliştirici Sumo Digital ve yayıncı Sony, platform oyunu Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modunun daha sonra ücretsiz bir güncellemeyle oyuna ekleneceğini duyurdu. Diğer bir deyişle oyun, çıkışında çok oyunculu modu içermeyecek. Ancak bu yıl içerisinde güncellemeyle eklenmesi planlanıyor. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte nesiller arası çok oyunculu mod ve çapraz kayıt desteği de oyuna eklenecek. Böylece mevcut nesil oyuncuları, yeni nesil konsol sahipleri ile beraber oyunu oynayabilecek ve kayıt dosyalarını platformlar arasında aktarabilecek. Oyun çıkış gününde dört oyuncuya kadar yerel co-op desteği sunacak.

Sumo Digital tasarım direktörü Ned Waterhouse tarafından yayınlanan blog yazısında "Sackboy: A Big Adventure'ın online çok oyunculu modunu ertelemeye karar verdik. Ekip, online ortamın oyuncular için olabilecek en iyi deneyimi sunması için çok çalışıyor ve bunu doğru bir şekilde yapabilmemiz için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Böylece arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte oyunun tam anlamıyla tadını çıkarabileceksiniz." ifadelerinde bulundu.

Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modu güncellemeyle eklenecek

Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modu güncellemeyle eklenecek

İkonik PlayStation kahramanımız Sackboy devasa, eğlenceli ve çılgınca bir 3D çok oyunculu platform macerasıyla ve yepyeni tarzıyla nefes kesen aksiyona geri dönüyor. Kötülük ustası Vex (aşağı yukarı kaos ve korkudan doğan, efsaneviye yakın bir varlık), Sackboy’un arkadaşlarını kaçırarak onları Altüst Eder’ini inşa etmeye zorluyor.

PlayStation Store üzerinde ön siparişe açılan oyunun Standard sürümünü 539,00 TL fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz. Ancak oyunun Deluxe sürümünü satın almak istiyorsanız 699,00 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara tam sürüm oyuna ek olarak dijital çizgi roman kitabı ücretsiz olarak verilecek. Buna ek olarak oyunu PlayStation 4 platformunda satın alırsanız PlayStation 5'e geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz. Oyun, PlayStation 5'in ultra hızlı SSD’siyle bölüm aralarında, girişlerinde ve çok oyunculu modda hızlı yükleme süreleri vaat ediyor. Ayrıca yeni nesil konsolumuzun dokunsal geri bildirim özelliği sayesinde yün benzeri yüzeyler veya platformlarda koşmak oldukça eğlenceli olacak gibi görünüyor.

Sackboy: A Big Adventure, 12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun daha önce yayınlanan hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy: A Big Adventure'ın çok oyunculu modu güncellemeyle eklenecek
İlginizi Çekebilir