Sackboy Büyük Macera nasıl bir oyun?

Ersin Kılıç 5.12.2020 - 14:13
Playstation 5 çıkış oyunlarından biri olan ve Türkçe dublajı ile dikkat çeken Sackboy Büyük Macera oyununun genel dinamiklerine birlikte bakıyoruz.

Sackboy Büyük Macera, hem Playstation 5 hem de Playstation 4'te oynayabileceğiniz bir oyun. Little Big Planet serisinden hatırladığımız Sackboy karakteri bu sefer kendi özel macerasına çıkıyor ve biz de bu videoda bu maceranın genel özelliklerine, oynanış dinamiklerine değiniyoruz.

Sackboy Büyük Macera nasıl bir oyun?

Sackboy Büyük Macera mini oyunları ve platform türünü bir araya getiren bir yapım. Oyunda tüm kasaba halkı kaçırılan ve kendisi şansının da yardımı ile bu krizden kaçmayı başaran bir Sackboy'u kontrol ediyoruz. Sackboy Büyük Macera, Mario oyunlarında olduğu gibi farklı dünyalara ve bölümlere ayrılan bir yapı ile karşımıza çıkıyor. Bu bölümlere sırasıyla girip mavi orbları toplamaya ve bir sonraki bölüme ulaşmaya çalışıyoruz. Topladığımız bu mavi orb'lar bir sonraki dünyaya geçebilmemiz için kapalı olan yolun kilidini açıyor.

Oyun boyunca platform dinamikleri ağırlıkta olsa da mini oyunlara, özel bölümlere yer verilmiş. öyle ki Bruno Mars odaklı onun şarkısına özel olarak tasarlanan bir bölüm bile oyun içerisinde yer alıyor. DualSense özelliklerini de iyi bir şekilde kullanan ve Türkçe dublajına bayıldığımız oyunun hazırladığımız videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 00:32
Rayman nerde abi o gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2020 13:13
böyle eğlenceli oyunların gelmesi iyi oluyor arkadaşla ortaklaşa aldık.. bugün aradı sabah bir kalktım hanım hala sackboy oynuyor hiç uyumamış ulen dedi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 6.12.2020 04:52
Oyunu sevdim.Türkçe dublajlı olmadı bile harika.Lakin indirimde anca alabilirim.Ps Uk store da 60 pound çok fazla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy Büyük Macera nasıl bir oyun?
İlginizi Çekebilir