Final Fantasy'nin müziği Nintendo Labo ile yeniden yapıldı

Ahmet Özçilingir 3.05.2018 - 17:16
Yaratıcılık sınır tanımıyor

Geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan Nintendo Labo, sadece oyunseverlerin değil, müzisyenlerin de beğenisini toplamışa benziyor. Bir Nitendo Switch kullanıcısının Labo aparatları kullanarak yaptığı müzikler ve oyun müziği uyarlamaları oldukça beğeni topladı.

Nintendo Labo müzisyenlere yaradı

Geniway kullanıcı adı ile Twitter hesabından ve Youtube kanalı üzerinden Nintendo Labo kullanarak yaptığı müzikleri paylaşan kullanıcının, Final Fantasy XIII, Blinded By Light uyarlaması oldukça sevildi. Bu yaratıcı müzisyenin, Nintendo Labo Piano aparatı ve Switch'in dokunmatik ekranını kullanarak yaptığı müziklere aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Nintendo Labo'nun oyuncular tarafında hızlı bir şekilde kabul gördüğünü söyleyebiliriz. Nitendo Labo kullanıcılarının bir kısmından, Labo'nun dayanıklı olmadığı konusunda şikayetleri olduğu yönünde haberler gelmişti. Karton parçaların uzun süre dayanmayacağı bir gerçek. Önemli olan bu aşınma süresinin kısa olup olmaması. Bu yıpranan parçalar Nintendo'nun marketinden tekrar satın alınabiliyor.

Nintendo Labo'nun karton parçaları ayrıca satın alınabilecek

Nintendo Labo'nun dayanıklı olup olmadığını uzun süre oynamadan söylemek zor. Ancak özellikle çocuklar ve bu tarz Nintendo Labo'nun kullanım sınırlarını yaratıcı şekilde zorlayan kullanıcılar için, Labo parçalarının çok uzun süre dayanmayacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 10:06
Zaten karton olarak çıktı ne dayanıklılık bekliyorlar. Buna göre de fiyatı var tabi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sadece Nintendo Labo kullanarak yapılan müzikler ilgi çekiyor
İlginizi Çekebilir