Saints Row hikaye fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 17.08.2022 - 14:58
Deep Silver aksiyonun dibine vuracağımız yeni Saints Row oyunu için hikaye odaklı bir tanıtım videosu yayınladı.

Deep Silver firmasının Volition ekibi tarafından geliştirilen yeni Saints Row oyunu için resmi bir hikaye fragmanını yayınladı. Bu fragmanda oyundaki karakterlere, düşmanlara ve tabi ki aksiyon dolu sahnelere yer verilmiş. Yeni oyunda da aksiyonun yanı sıra absürt sahneler ve komedi unsurları da oyun severleri bekliyor olacak.

Aksiyon dolu Saints Row hikaye fragmanı yayınlandı

Saints Row hikaye fragmanı yayınlandı

Detaylı bir karakter oluşturma ekranına da sahip olan yeni Saints Row oyununda oluşturduğumuz bu karakter için dördü kadın, dördü erkek olmak üzere sekiz seslendirmeye yer verileceği de belirtilmiş. Oyunda bulduğunuz özel araçları garajınızda saklayabilecek ve serinin diğer oyunlarına göre çok daha detaylı bir araç özelleştirme seçeneği ile karşılaşacaksınız.

Tabi oyunun en merak edilen yönlerinden birisi de co-op seçeneği olacak. Her ne kadar çapraz oynama imkanı sunmasa da yeni oyunu co-op olarak baştan sona oynama imkanı sunulmuş. 23 Ağustos'ta PC, PS5 ve Xbox Series konsolları ile birlikte PS4 ve Xbox One konsollarına da gelecek oyunun hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2022 08:06
Eğlenceli duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 19:34
Bu oyunun vuruş hissiyatı ve fizik motoru neden leş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saints Row hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir