Saints Row yayıncısı Koch Media isim değiştirdi

Alparslan Gürlek 4.08.2022 - 19:02
Saints Row'un 2022'de çıkacak yeni oyununun yayıncılığını üstlenen Koch Media şirketi isim değiştirdi ve yeni adıyla çalışmalara devam edecek.

Saints Row'un 23 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek yeni oyununun yayıncılığını üstlenen Koch Media, artık Plaion ismini kullanacak. Yayıncı tarafından gönderilen basın bildirileri ile şirketin yeni adı duyuruldu. Dünya genelindeki bütün Koch Media şirketleri artık Plaion adı altında çalışmalarını sürdürecek.

Koch Media, Plaion olarak ismini değiştirdi

Koch Media olarak tanıttığımızda biraz havada kalıyor olabilir ancak Saints Row'un 2022'de çıkacak oyunuyla beraber şirket Payday 3, Scars Above, Crossfire: Legion gibi bazı beklenen oyunların da yayıncılığını üstleniyor. Aynı zamanda geçmişte System Shock, Metro Exodus gibi sevilen bazı oyunların da yayıncılığını yine aynı şirket yapmıştı.

Şirket adıyla beraber yeni bir logoya da sahip olacak. Oynat butonuna benzeyen yeni tasarım bildiride şu şekilde tanımlanmış:

"Yeni isimle birlikte etkileşimli oynatma düğmesini temsil eden yeni logo, yeni adımızı temsil eden soyut 'P' harfi ve dijital eğlence ekosisteminde bağlayıcı rolümüzü ve liderliğimizi simgeleyen bir şerit içeriyor."

Koch Media artık Plaion adını kullanacak

Şirketin ortak kurucularından biri olan CEO Klemens Kundratitz "28 yıldan uzun süredir endüstrinin en bilinen, tanınmış isimleriyle çok güçlü bağlar ve iş ortaklıkları gerçekleştirdik. Embracer Group'a 2018'de katıldığımızdan beri büyümemiz hızlandı ve giderek çeşitlendi" ifadelerini kullandı. Devamında ise "Dünya çapında genişlememizi sürdürürken, işimizin gelişen doğasını yalnızca içerik açısından değil, aynı zamanda coğrafya açısından da yansıtmak için, kim olduğumuzu ve çıktığımız yolculuğu daha iyi tasvir etmek için yeni ismimizi seçtik" ifadelerini ekledi.

Koch Media ve yan şirketleri artık Dünya çapında Plaion ismini kullanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 23:53
Koch şirketi 115milyar dolar gelirli bir şirket bu arada. Azıcık daha sıksalar 128 milyar dolar olucak. Ama nerede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saints Row yayıncısı Koch Media isim değiştirdi
İlginizi Çekebilir