Sam Fisher, Ghost Recon Breakpoint güncellemesi ile geri dönüyor

Samet Basri Taşlı 24.03.2020 - 17:16
Ubisoft’un Ghost Recon serisinin son oyunu olan Ghost Recon Breakpoint, Title Update 2.0 güncellemesi ile birlikte oyuna bir çok yenilik getiriyor

Ubisoft’un Ghost Recon serisinin son oyunu olan Ghost Recon Breakpoint, Title Update 2.0 güncellemesi ile birlikte oyuna bir çok yenilik getiriyor. Yeni oynanabilir sınıflar, PvP haritaları ve Splinter Cell’in ana karakteri Sam Fisher’ın rol aldığı yepyeni bir görev, yeni güncelleme ile birlikte oyunculara açılıyor. 

Sam Fisher, Ghost Recon Breakpoint güncellemesi ile geri dönüyor

Güncelleme ile birlikte oyuna eklenen yeni görev Deep State ile, daha önce Wildlands’de birlikte görev yaptığımız Sam Fisher geri dönüyor. Auroa’da yasadışı drone teknolojisini ve bu işin arkasındaki “The Strategist” isimli kişiyi arayan Fisher, bir kez daha Nomad ile birlikte çalışacak. Sekiz bölümden oluşan yeni görevleri tamamladıkça yeni silahlar ve ekipmanlar kazanmak mümkün.

Deep State hikayesinin ilk bölümü bütün kullanıcılar için açık durumda. İlk bölümü bitiren kullanıcılar “SC-IS HDG” tabancasına ve Sam Fisher’ın da kullandığı “4th Echelon Goggles” gözlüklerine sahip olabilir. Kalan bölümleri oynamak için ise Season 1 sahibi olmak ya da görev paketini satın almak gerekiyor. Diğer görevleri tamamladıkça yeni bir helikopter, Sam Fisher ve Victor Coste figürleri, 2 yeni silah ve 4th Echelon ajanlarının kıyafetlerine sahip olabiliyorsunuz.

Yeni güncelleme ile birlikte Echelon ve Engineer isimli iki yeni sınıf da oyuna ekleniyor. Echelon sınıfı sessizce düşmanlarını avlamak isteyen oyunculara hitap eden, Sonar Vision yeteneği ile düşman dronelarını bozup, bölgedeki düşmanları işaretleyebilen bir sınıf. Şok silahları ve diğer yetenekleri sayesinde, kendinizi Splinter Cell oyunundan bir karakter gibi hissetmenizi sağlayabilecek bir sınıf. Engineer sınıfı ise dronelar üzerine yoğunlaşmış bir sınıf. Savunma ve destek dronelarının yanı sıra, bu droneları güçlendiren pasif yetenekler ile donanmış bir karakter. 

Sam Fisher, Ghost Recon Breakpoint güncellemesi ile geri dönüyor

Güncelleme oyunun PvP modu Ghost War için dört yeni harita ile birlikte geliyor. Stoney Creek, Freight Yard, Forgotten Valley ve Construction Site isimli dört yeni haritanın yanı sıra, yeni ödüller ve oylama sistemleri de multiplayer oynamayı seven oyuncuları mutlu edecek. 

Ghost Recon Breakpoint güncellemesi hem PC hem de konsollar için yayınlanmış durumda. PC sürümü için 15.5 GB boyutunda olan güncellemenin konsol sürümleri biraz daha büyük. Playstation 4 sürümünde 17 GB boyutunda olan güncellemenin Xbox One boyutu 30 GB olarak belirlenmiş. Güncelleme ile birlikte gelen diğer yeniliklere oyunun Reddit sayfası üzerinden bakabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2020 02:44
Oynamak için season pass lazım. Ac gözlü herifler. Bir gözünüz doymadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 24.03.2020 23:08
Trailer heyecanlandırdı da oyunda bi cacık yok ah ubisoft ah sen uslanmazsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2020 18:10
salak salak modlar yapcagına ubisoft getir artık sami geri yeter beeeeeeeeee!
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2020 21:52
Aynenn
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sam Fisher, Ghost Recon Breakpoint güncellemesi ile geri dönüyor
İlginizi Çekebilir