Şampiyonluk Ligi'nden düşen ilk takım belli oldu:Team Aurora

Ege Erkek 19.08.2018 - 17:19
Mavi beyazların üç yıllık lig macerası son buldu

2016 yılından beri Vodofone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde yer alan Team Aurora, bugün karşılaştığı Dark Passage karşısında maçtan önce galibiyet almayı umarak matematiksel anlamda ligde kalabilmenin hesaplarını yapıyordu. Yenileceği takdirde profesyonel arenanın en üst seviyesi olarak bilinen VFŞL'den düşmesi kesinleşecek olan mavi beyazların, DP karşısındaki mağlubiyeti ile bu durumu kesinleşmiş oldu.

Şampiyonluk Ligi'nden düşen ilk takım belli oldu:Team Aurora

Sadece 7 galibiyet ile ligin son sırasında yer alan Team Aurora, haftalardır süren kötü gidişatına "dur" diyebilmek için son olarak, oyuncu kadrosunda iki değişiklik daha yapmıştı. Yapılan değişiklerden biri, Portekizli orta koridor oyuncusu Francisco "Xico" Cruz transferiydi. Diğer değişiklik ise bir transfer değil bir pozisyon değişikliği olarak gerçekleşti ve bu bağlamda, Xico'ya takımda kadro açılması adına tecrübeli yıldız oyuncu Naru, orijinal görev alanı olan orta koridordan ormancı rolüne geçmişti.

Yıllardır "yarı finallerin takımı" olarak bilinen Team Aurora, Naru'nun ormana geçmesiyle ve Xico'nun takıma katılmasıyla umduğunu bulamadı. Kurallar gereği ligi sekizinci sırada tamamlayan bu takım, bir sonraki yıl Türkiye Yükselme Ligi'nde yer alacak.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şampiyonluk Ligi'nden düşen ilk takım belli oldu:Team Aurora
İlginizi Çekebilir