Samsung Galaxy S9, özellikle kamerası ile beğenimizi kazandı

Furkan Sakoğlu 26.02.2018 - 19:03
Samsung'un yeni amiral gemisine ilk bakışımızı attık
Samsung, her yıl yeni modeli ile karşımıza çıkardığı Galaxy S serisini, Galaxy S6 Edge ile birlikte köklü bir değişikliğe götürmüş ve ekran kasa oranını ciddi derecede arttırmıştı. Galaxy S8 ile birlikte ince çerçeveli ve ekran kasa oranı yüksek telefonlara tam manası ile geçiş yapan Samsung, iPhone X'in karşısında erkenden dikilmiş ve satış rakamları ile de beklentileri karşılamayı başarmıştı. 

Samsung Galaxy S9 Plus ilk bakış

Geçtiğimiz gün resmi olarak İspanya'nın Barcelona kentinde başlayan MWC 2018'de tanıtılan Samsung Galaxy S9, özellikle kamerası ve artırılmış gerçeklik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tasarımında yapılan yenilikler ve düzenlemeler ile görsel anlamda da kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung'un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S9'un resmi tanıtmının hemen ardından biz de kolları sıvadık ve telefonun özelliklerini ilk elden görmek için kameramızla ilk deneyimlerimizi görüntüledik. Özellikle tasarım ve kamera anlamında beklentilerimizi karşılamayı başaran Galaxy S9, kendi yüzümüzü emojiye çeviren özellikleri ile de oldukça hoşumuza gitti. Dilerseniz lafı fazla uzatmayalım ve sizleri ilk bakış videomuzla baş başa bırakalım.

Samsung Galaxy S9 Plus teknik özellikler


İşte Samsung Galaxy S9'un ilk bakış videosu:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2018 19:40
İsterseniz dünyanın en iyi donanımana sahip olsun. O Android denen acuze sistem oldukça gözümde değeri yok. NOT: Nokia 3330 kullanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samsung Galaxy S9 Plus ilk bakış
İlginizi Çekebilir