Sanal para birimi piyasa hacmi ve Bitcoin yeniden yükselişe geçti

Ahmet Özçilingir 21.04.2018 - 13:35
Bakalım bu yükseliş ne kadar devam edecek

Güvenilir mi değil mi, kirli işler için mi kullanılıyor yoksa teknoloji çağının bir keşfi mi, geleneksel para sistemlerinin yerini mi alacak? Tartışmaları ilk çıktığı günden itibaren süren Bitcoin, yılın ilk aylarında sert bir düşüş yaşamış ve genel düşüş eğilimi devam etmişti.

Kripto para piyasaları yeniden yükselişe geçti

Ancak kripto para birimleri piyasasına ilişkin çeşitli kurumlardan gelen olumlu açıklamaların ardından, kripto para piyasasında etkisini gösteren artış Bitcoin’in de son 24 saatte 7,39 luk bir artışla 8,921 dolara yükselmesine sebep oldu. Kripto para piyasasında yaşanan bu olumlu havanın ardından, genel piyasa hacmi 392 milyar 238 milyon dolara yükselmiş oldu. Bitcoin, kripto piyasasının en yüksek hacimli para birimi olmaya devam ediyor. Piyasanın yüzde 36.6’sını oluşturan sanal para birimi Bitcoin’in, 24 saatlik işlem hacmi 25 milyar 280 milyon dolar. Geçen yılın en çok konuşulan konularının başında gelen sanal para birimi, yatırımcılarının yüzünü oldukça güldürmüştü. Sene sonuna doğru yaşanan ani düşüş, yatırımcıların kafasında soru işareti uyandırmıştı. Görünen o ki Bitcoin ve sanal para birimleri daha uzun süreler konuşulmaya ve tartışılmaya devam edecek. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2018 13:48
doların sonu yaklaşıyor. sanal paraya geçiş için tabi bu bağlamda büyük değişiklikler için ön çalışmalar yapılıyor. Sömürünün kralı yapılmak ve insanların köleleştirilmesi daha da ileri taşınmak isteniyor.
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 00:26
ya bırak yaklaşırsa yaklaşsın,daha ne kadar köle olucaz,50 tl ile markete gidiyorum 3-4 birşey aldığım zaman para bitiyo,en azından başka bir çeşit gelsin onla alışveriş yapalım,nasıl olsa hiçbir ülkeye ait değil,ama buna izin vermezler,kripto paralar milyarderleri tehdit ediyor,sonu yakın...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sanal para birimi piyasa hacmi ve Bitcoin yeniden yükselişe geçti
İlginizi Çekebilir