Scarlet Witch Fortnite evrenine katılıyor

Murathan Özlü 6.05.2022 - 23:22
Doctor Strange in the Multiverse of Madness'în vizyona girmesinin ardından Scarlet Witch Fortnite oyununa katılan son karakter oldu

Scarlet Witch Fortnite evreninin en yeni üyesi oldu. Dün akşam yayınlanan resmi gönderide Scarlet Witch, namı diğer Wanda Maximoff,  özel sırt süsü, silahı, özel ifadesi ve yükleme ekranı ile tanıtıldı. Scarlet Witch, bugün vizyona giren Doctor Strange 2'nin şerefine Fortnite'a eklendi.

Scarlet Witch Fortnite adasını kaos büyüsü ile aydınlatacak

Scarlet Witch, Wanda'nın Pelerini sırt süsü ile gelecek ve rakiplere hasar verdiğinde kaos büyüsü ile parlayacak. Maximoff'un silahı, " somutlaştırılmış bir büyü enerjisi huzmesi" Kaotik Enerji Baltası kazması olacak. Scarlet Witch'e özel enerji gösterisi ise  Psişik Enerji Gösterisi ifadesi ile içerik mağazasında yerini aldı. Maximoff'un özel yükleme ekranı ise  Ayna Boyutu Yolculuğu yükleme ekranı olacak. Tüm bu mağaza eşyaları ayrı ayrı veya Scarlet Witch Paketi ile birlikte alınabilir.

Scarlet Witch Fortnite
Oyuncular, Wanda'nın sırt süsünün kaos efektini beğenmezlerse alternatif kostümü seçmeleri yeterli olacak.  Hep olduğu gibi, Scarlet Witch'in baltası, pelerini ve Gösteriş İfadesi ayrı satın alınmaları halinde başka kostümler ile kullanılabilir. 4 Mayıs Dünya Star Wars gününde Fortnite büyük bir Star Wars etkinliği yapmıştı. Aynı gün Fortnite sızıntıları ile bilinen bir Twitter kullancısı, bir sonraki Fortnite karakterinin Scarlet Witch olacağını iddia etmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scarlet Witch Fortnite evrenine katılıyor
İlginizi Çekebilir