SEGA Sonic Colors remastered geliştiriyor olabilir

Burak Bahar 12.04.2021 - 11:36
SEGA'nın ilk sürümü 2010 yılında yayınlanan Sonic Colors için bir remastered sürümü geliştirdiği yönünde ayrıntılar ortaya çıktı.

SEGA, Sonic the Hedgehog serisinin 2010 yılında yayınlanmış olan platform oyunu Sonic Colors'ı yeniden yapmak için bütün alt yapıyı oluşturmuş görünüyor. Avrupa ve Avustralya pazarlarında satılan Sonic the Hedgehog serisinin 2010 yılında yapılan platform oyunu olan Sonic Colors bu yıl içeriside yenilenebilir.

Gematsu'nun bildirdiğine göre İksample adlı Berlin, Alman merkezli bir seslendirme stüdyosu, 2020'nin sonunda Sonic Colors oyununun remastered versiyonu üzerine çalıştı. Ayrıca seslendirme stüdyosunun internet sitesi de "bakım moduna" geçerek yayından kaldırıldı.

En son güncellemelerde ise Fransız perakendeci Sogamely tarafından "Sonic Colors Ultimate" adlı bir ürün 34,99 Euro'dan (+340 Türk Lirası) listelediğini görüyoruz. Sogamely'nin sitesinde yer alan bilgileri yorumlayacak olursak oyun, 2021 yılı içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'te Sonic Colors Ultimate adı ile satılacak. Bu listelemenin İksample stüdyosundan sızdırılan bilgilerin bir sonucu olup olmadığı ise henüz belli değil.

İlginizi çekebilir: Sega SteamDB sitesini korsan site sandığı için dava etti

Pek çok sektörün önemli figürleri arasında yer alan serinin ilerleyişi bir şekilde devam edecek gibi gözüküyor. SEGA'nın ayrıca 30. yıldönümü planlarının bir parçası olarak 2021'de bir Sonic the Hedgehog konseri düzenlemeyi planladığı bildiriliyor. Total Licensing dergisi; "2021 boyunca Sega, Sonic’in 30. yıl dönümünü yeni oyun içeriği, özel konuklarla bir müzik konseri ve çok çeşitli yeni lisanslama ve satış ortaklıkları ile kutlayacak" da demişti.

SEGA Sonic Colors remastered geliştiriyor olabilir

Sonic ve Sonic Colors pek çok kanaldan ilerletiliyor

10 Şubat'ta Amerikalı film yapım ve dağıtım şirketi Paramount Pictures, 8 Nisan 2022'de sinemalarda vizyona girmesi planlanan Sonic the Hedgehog 2'nin ilk tanıtımını yayınlamıştı. Geçen ay da Netflix, Sonic Prime adlı yeni bir Sonic the Hedgehog 3D animasyon serisini duyurmuştu.

İlginizi çekebilir: Sonic the Hedgehog gişede en iyi video oyun filmi oldu

11 Kasım 2010 oyun Wii ve Nintendo DS'de piyasaya sürülmüştü. İki platformda da tamamen farklı bir oynanış vardı. SEGA; Sega Genesis konsolu için Sonic Team tarafından geliştirilen, 1991'de piyasaya sürülmüş oyundan bu yana toplam 1.14 milyardan fazla satış yakaladı.

Serinin pek çok kanaldan ilerletilmeye çalışıldığını görüyor ve mutluluk duyuyoruz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 08:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
SEGA Sonic Colors remastered geliştiriyor olabilir
İlginizi Çekebilir