Sega, hikaye oyunlarında usta olan Interior Night ile birleşti

Mehmet Atilla Turan 30.01.2018 - 20:02
Yakın bir zaman içerisinde hikayesi sağlam bir oyun bekleyebiliriz.

Sega ve Interior Night, birkaç gün önce birleşerek yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirtti. Interior Night'ın daha önce sektörde bulunmaması, çoğu kişinin garibine gitmiş bulunuyor. 2017 senesinin Kasım ayında kurulan Interior Night, oyun sektöründe beraber oyun yapımına atılmayı planlıyordu. Daha çok hikaye bazlı oyunlar üzerinde yoğunlaşmış olan stüdyo, Sega ile birleşerek, yeni bir hikaye ağırlıklı oyun yapımına başladı. Yeni yapımdaki odak hikaye olacak ve üçüncü kişiden anlatılacak, yani daha önce Heavy Rain ve Beyond Two Souls gibi oyunlarda bulunan tarzdaki hikayeler gibi olacak.

Yapımın ne zaman çıkacağı henüz belli değil

Anlaşmanın birkaç gün önce yapılması ile beraber çalışmalara başlandı, fakat ne Interior Night ne de Sega, yapılacak oyunun nasıl bir şey olacağını kimseye açıklamadı. En azından Sega ve Interior Night, güçlerini birleştirdikleri için bir hayli memnun, yakın gelecekte çıkaracakları hikaye ağırlıklı oyun ile birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi planlıyorlar.

Sega ise geçtiğimiz sene tüm sahip olduğu serilerin yeni oyunları ile dikkat çekmeyi başarmışlardı. Şu an ise Sega, Fist of the North Star temalı bir yapım üzerinde çalışıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sega ve Interior Night, yeni bir IP üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir