Seri katil, PlayStation için açlık grevi yaptı

Murat Sağlam 17.05.2011 - 10:49
Avustralya'lı Ivan Milat hücresine PlayStation istedi
Avustralya'nın gelmiş geçmiş en tehlikeli insanı olarak kabul edilen seri katil Ivan Milat, kaldığı hücreye zihin egzersizi yapabilmek adına PlayStation 3 istemesiyle başlayan kriz, Ivan Milat'ın dokuz gündür açlık grevi yapıyor olmasıyla son buldu.

Seri katil, PlayStation için açlık grevi yaptı
The Sunday Telegraph'ın haberine göre yedi kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Milat, ülkenin en sert ve pis hapishanelerinden birinde bulunan hücresine PlayStation 3 istedi. Bunu isterken amacını da boş kalan zihnine antrenman yaptırmak olarak açıkladı.

Fakat yetkililer, bırakın hücrede onu böyle bir aletle yalnız bırakmayı, böylesine tehlikeli bir insanın yanına o kadar sert bir cisim ile gitmenin bile çok tehlikeli olacağını savunarak bu talebi reddettiler. Ardından Ivan Milat, açlık grevine başlayarak dokuz gün boyunca 25 kilo kaybedince, yetkililer yeniden araya girerek açlık grevini durdurmasını istediler.

Ivan Milat ise 20 kilo kaybettikten sonra sağlığından endişe etmiş olacak ki, açlık grevine perşembe günü son verdiğini açıkladı.
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Seri katil, PlayStation için açlık grevi yaptı
İlginizi Çekebilir