Serinin yeni oyununun Kingdom Hearts: Dak Road olduğu açıklandı

Ersin Kılıç 31.01.2020 - 12:04
Mobil platforma çıkacak olan yeni Kingdom Hearts oyunundan detaylar geldi

Square Enix'in favori serilerinden biri olan KH için Kingdom Hearts: Dark Road isimli yeni bir oyun duyurusu daha yapıldı. İlk olarak geçtiğimiz hafta Project Xehanort adı ile ortaya çıkan yapım ile ilgili yeni detayların ise Şubat ayı içerisinde yayınlanacağı belirtildi.

Serinin yeni oyununun Kingdom Hearts: Dak Road olduğu açıklandı

Oyunun proje adından da anlaşılabileceği gibi Kingdom Hearts: Dak Road, serinin en önemli karakterlerinden biri olan Xehanort'a odaklanacak. Master Xenahort serinin takipçilerinin yakından bildiği gibi Eraqus ile çocukluk arkadaşı. Final Fantasy serisinin yaratıcısı olan Hironobu Sakaguchi'den esinlenerek oyuna eklenen Eraqus karakteri aydınlığı temsil ederken master Xehanort ise karanlığı temsil ediyor. İşte bu yeni oyunda kontrol ve dengenin karanlıkla da sağlanabileceğini düşünen ve bu sebeple karanlığa doğru çekilen Xehanort'un hikayesine tanıklık edeceğiz. Bu geçişin nedenleri ve gidişatı daha net bir şekilde anlatılacak.

iOS ve Android platformları için çıkacak olan Kingdom Hearts: Dak Road ile ilgili daha fazla bilgi ise henüz bulunmuyor. Başta da söylediğim gibi muhtemelen oyunun ilk oynanış videosu, türü ve savaş sistemi gibi detaylarına Şubat ayında açıklık getirilecek.

Yeri gelmişken eğer Kingdom Hearts serisinin hikayesini, tarihçesini merak ediyorsanız buraya tıklayarak serinin tüm detaylarını okuyabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki videodan da bu hikayeyi izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Serinin yeni oyununun Kingdom Hearts: Dak Road olduğu açıklandı
İlginizi Çekebilir