Shazam filminin kötü adamı Dr. Sivana olacak.

Hakan Hervenik 15.01.2018 - 03:04
Aktör Mark Strong, Shazam'da canlandırdığı kötü adamın ismini verdi.

DC sinematik evrenine yeni eklenen Shazam karakterinin filmi, hayranları tarafından merakla beklenmekte. Film için çekimler devam etse de film hakkında bildiğimiz şeyler bir hayli sınırlı. Filmin kadrosunda yer alan Mark Strong ise bize filmde oynayacağı kötü karakterin ismini verdi. Celebretainment'a verdiği röportajda Dr. Thaddeus Bodog Sivana isimli karaktere hayat vereceğini söyleyen Strong, bize filmin kötü karakterini de söylemiş oldu. Dr. Sivana'nın Shazam'ın kimliğini ilk bulan kişi olduğunu da söyleyelim. DC'nin nefret edilen filmi Green Lantern'daki Sinestro rolünden sonra tekrar DC ile çalışacak olan Mark Strong, bakalım nasıl bir performans sergileyecek?

Shazam filminin kötü adamı kim?

Shazam filminin kötü adamı belli oldu

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2019 01:51
Murat Özdemir de oynayabilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 12:25
Puuuhhaa adam aynı ya la :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 11:12
Yapma be Merlin mayından sonra birde b.ka bastın şimdi ne işin var senin shazamda
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam filminin kötü adamı belli oldu
İlginizi Çekebilir